Setari Cookie-uri

Cele mai dragute veioze cu abajur: 4 modele in stil vintage irezistibile

Oricat de in tendinte imi doresc sa fiu din punct de vedere vestimentar, cand vine vorba de decorul casei si de anumite accesorii pe care le port, le prefer pe cele... de moda veche. In termeni actuali, prefer stilul vintage/retro.

Ca sa am o casa asa cum imi doresc, in interiorul ei ar trebui sa se regaseasca cateva elemente ale stilului vintage si ceva mai multe elemente ale stilului rustic. Nu este greu deloc, pentru ca cele doua au un punct comun sau chiar mai multe.

Poate ca gresesc, sau poate nu, dar multe din obiectele si decoratiunile retro se aseamana cu obiectetele si decoratiunile rustice. Cel putin in 2017, cand acestea se gasesc in varianta modernizata si arata de nu te poti abtine sa nu le cumperi.

Veioze in stil vintage pentru birou si noptiera

Despre veiozele in stil vintage, ce pot spune?! Pot spune ca ma fac sa ma imaginez cuibarita intr-un fotoliu imens, acoperita de o patura calduroasa si moale, citind o carte scrisa de Irvin D. Yalom la lumina intima oferita de o veioza vintage. Sau, ma imaginez imbracata intr-o camasa de noapte, asezata seara la un birou din lemn cu multe sertarase, unde imi astern intr-un caiet gandurile si memoriile.

Citește și:

Nu toate ne dam in vant dupa stilul vintage, dar cele care o fac sunt niste deosebite. Sa poti sa te adaptezi intr-o lume moderna cand sufletul tanjeste dupa rochii cu crinoline si se imbata cu mirosul de lemn vechi, este mare provocare.

Veioze in stil vintage

Veioza metalica in stil vintage Veioza de birou in stil vintage

Veioze in stil vintage pentru decor de poveste

Daca ti-a iesit in cale o veioza in stil vintage pe care vrei neaparat sa o cumperi, dar nu se potriveste in decorul locuintei tale, cumpar-o oricum. Se potriveste cu siguranta in casa bunicilor sau o sa gasesti o prietena care se va bucura de ea si mai mult.

Veiozele in stil vintage sunt si ele de mai multe feluri. Spre exemplu, am gasit veioze de pus pe noptiere care se aseamana cu felinarele de pe strazile de altadata din Anglia sau din Franta. Si mai sunt veiozele cu abajur care se potrivesc in camerele doamnelor si domnisoarelor cochete, camere decorate in stilul shabby.

Citește și:

Veioze in stil vintage

Veioza vintage tip felinar Veioza retro cu franjuri

Tu meriti ce e mai bun. Casa ta merita si ea ce e mai bun si mai frumos, iar asta nu inseamna intotdeauna ce este mai scump. Trebuie doar sa acorzi timp cautarilor si casa ta va lua contur dupa placul inimii tale.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Digitalbalance

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.