Setari Cookie-uri

6 veste potrivite pentru toamna care intarzie

Stiu ca sunt alte piese vestimentare care merita puse in categoria "must have", cum ar fi camasa alba, rochia neagra si sacoul, dar daca ma intrebi pe mine, nici vesta nu ar trebui sa lipseasca. Indiferent ca vorbim de o vesta sport, o vesta cu blana, lunga sau din denim, aceasta are capacitatea de a schimba orice outfit.

Atunci cand porti vesta te simti... cum sa zic, te simti in siguranta. Adica, te simti protejata de vant si de frig, dar esti si sigura pe tine ca hainele cu care te-ai imbracat formeaza o tinuta vestimentara de succes. Pentru ca nu prea ai cum sa dai gres cu un outfit in care ai introdus o vesta. Doar privind-o iti dai seama cu ce trebuie sa o asortezi si la ce stil se incadreaza.

O sa iti dai seama singura ca vesta matlasata si cu gluga nu se potriveste cu pantofi stiletto, la fel cum o vesta eleganta nu se potriveste cu bocanci, mai ales cei pentru zapada.

Veste elegante de toamna

Pana sa cresc si sa inteleg cum e cu combinatiile vestimentare, vesta reprezenta pentru mine o simpla piesa vestimentara sport. In ciuda acestui fapt, pot spune ca am avut si inca am o slabiciune pentru veste, si nu a trecut an fara sa port un model nou. Doar ca nu prea intelegeam eu cum sa o port in alte combinatii in afara de cele casual, sport.

Citește și:

Pana mi-au aparut in cale modelele de veste elegante, veste care vin minunat in combinatie cu o pereche de pantaloni drepti, cu rochii, fuste si alte piese din materiale fine, fluide. Merge chiar sa le porti cu pantofi cu toc, cizme inalte si botine.

Preferatele mele sunt vestele din denim si cele lungi prevazute cu cordon in talie.

Veste elegante

Vesta eleganta cu cordon Vesta de blugi cu broderie Vesta lunga

Veste sport si cu blana

Asa cum spuneam mai sus, inca de cand am primit prima vesta nu mi-am mai imaginat o tinuta de toamna racoroasa sau iarna geroasa fara vesta.

Pentru tinutele casual si pentru cele sport sunt potrivite vestele matlasate, vestele matlasate cu gluga, iar atunci cand temperaturile scad mai mult decat ne dorim, cel mai bine este sa completezi tinuta cu o vesta din blana artificiala.

O vesta in acest stil ma face cel mai tare sa ma gandesc la vacantele petrecute la munte, la mirosul de cafea fierbinte in diminetile racoroase si la plimbarile pline de emotii din parc.

Citește și:

Veste de toamna

Vesta matlasata cu gluga Vesta matlasata crem Vesta din blana artificiala

Pastreaza un model de vesta eleganta pentru lunile septembrie si octombrie, cand inca s-au anuntat temperaturi ridicate, si nu scoate inca din dulap vesta din blana, decat daca vrei sa faci o plimbare nocturna in aer liber.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Tatiana Gekman

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.