Setari Cookie-uri

Coloreaza-ti parul ca o zana de sarbatori!

De sarbatori, ne dorim culoare si stralucire in tot ce ne inconjoara. Asadar, ce ai spune daca si parul ti l-ai colora de data asta intr-o nuanta vie si nebuna?

In ceea ce ma priveste, a trecut mai bine de un an de cand ma amagesc ca o sa incerc o nuanta noua de par. Visez la un verde nebun sau la un rosu aprins ca al Rihannei in videoclipul piesei "What's My Name", la cateva suvite roz sau, de ce nu, la un par multicolor.

Acum ca mi-am facut curaj si mi-am decolorat pentru prima oara parul (ca sa ajung la nuanta de blond pe care mi-o doream dintotdeauna), toate culorile mentionate mai sus vor arata superb si nu vor permite sa trec neobservata pe langa oameni. Tu ce culoare preferi?

Vopsea semipermanenta in culori vii

La categoria "vopsea semipermanenta" gasesti orice culoare iti doresti: argintiu - fotografiile tale de sezon vor iesi fabulos, albastru puternic, mov, turcoaz, visiniu - ideale pentru petrecerea dintre ani si roz pal - pastreaza inocenta de Craciun.

Directions este un nuantator care se foloseste fara oxidant si are o rezistenta de pana la 6 - 8 spalari. Se aplica atat pe parul natural cat si pe parul decolorat. O sa devina preferatul tau!

Citește și:

Pentru acelea dintre noi care nu au parul blond, ca sa si-l poata colora in roz, mov, bleu, etc., se poate folosi decolorarea fara amoniac cu ajutorul kit-ului pentru decolorare L'Oreal Paris Colorista. Este un decolorant pe baza de uleiuri, fara amoniac si fara reflexe aramii.

Vopsea semipermanenta

Alege culoarea preferata

Spray colorant in nuante pastel

L'Oréal Paris Colorista Washout ne provoaca sa experimentam timp de doua saptamani de colorare temporara cu nuante pastel ultra vizbile si rezultate rapide. Culoarea se estompeaza gradual, revenind la blondul de baza, ombre sau suvite. Produsul se aplica pe parul uscat si se indeparteaza, la prima aplicare, exclusiv cu apa. La urmatoarele spalari se aplica sampon.

Daca nuanta parului este foarte deschisa, se lasa produsul sa actioneze 15 minute. In cazul in care se doreste un rezultat intens si mai de durata, produsul se lasa sa actioneze pana la 20 de minute. Fii indrazneata si vopseste-ti suvitele in culori diferite - roz, turcoaz, mov lila, bleu, visiniu, portocaliu.

Citește și:

Spray colorant

Spray colorant roz Spray colorant turcoaz Vopsea temporara albastra

Tine cont de faptu ca se poarta parul multicolor. Se poarta parul viu colorat si schimbarile de look dese. Ai exemplu celebritatile de peste hotare (Rihanna), dar si cantaretele din Romania (Raluka, Delia, Kaira).

Nu uita, insa, sa ai si grija de parul tau! Foloseste aparatele de coafat cele mai bune si produse care iti protejeaza parul si ii redau stralucirea.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Neyman Kseniya

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.