Setari Cookie-uri

Deadline, de Adina Rosetti

Moartea misterioasa a unei tinere, despre care se banuieste ca ar fi murit de prea multa munca, schimba definitiv destinul mai multor oameni: un blogger timid cu vise de revolutionar si ambitii de regizor, un sef de departament cu convingeri ferme despre viata si munca, si un artist nestiut care locuieste in ghena unui bloc si vede lucruri miraculoase. Ba chiar si viata unui motan de apartament, care descopera bucuria libertatii... Povestirile lor suprapuse alcatuiesc un fel de puzzle ale lumii in care traim, un puzzle in care se amesteca goana dupa joburi, febra blogurilor si a lumii virtuale, relatii ratate, colaje ale Epocii de Aur, un oras de provincie ruinat, un Bucuresti haotic si zgomotos, micul univers din jurul unui bloc fost socialist, lumea vazuta de un om care a trait toata viata la marginea ei si obsesia revolutiilor nefacute.

Moartea misterioasa a unei tinere, despre care se banuieste ca ar fi murit de prea multa munca, schimba definitiv destinul mai multor oameni: un blogger timid cu vise de revolutionar si ambitii de regizor, un sef de departament cu convingeri ferme despre viata si munca, si un artist nestiut care locuieste in ghena unui bloc si vede lucruri miraculoase. Ba chiar si viata unui motan de apartament, care descopera bucuria libertatii...

Povestirile lor suprapuse alcatuiesc un fel de puzzle ale lumii in care traim, un puzzle in care se amesteca goana dupa joburi, febra blogurilor si a lumii virtuale, relatii ratate, colaje ale Epocii de Aur, un oras de provincie ruinat, un Bucuresti haotic si zgomotos, micul univers din jurul unui bloc fost socialist, lumea vazuta de un om care a trait toata viata la marginea ei si obsesia revolutiilor nefacute.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.