Setari Cookie-uri

Suvenir de Bucuresti: editia de iarna

Lasati-va invaluiti de magia Craciunului, deschideti-va inimile si lasati bucuria sa va intre-n suflet. ELITE ART GALLERY anunta deschiderea editiei de iarna a expozitiei cu vanzare SUVENIR DE BUCURESTI

11 decembrie 2010 -10 ianuarie 2011

Lasati-va invaluiti de magia Craciunului, deschideti-va inimile si lasati bucuria sa va intre-n suflet.

ELITE ART GALLERY anunta deschiderea editiei de iarna a expozitiei cu vanzare SUVENIR DE BUCURESTI .
In perioada 11 decembrie 2010 –10 ianuarie 2011, la Galeriile de Arta ale Municipiului Bucuresti, din strada Academiei, nr.15, se va desfasura expozitia de cadouri, accesorii vintage, bijuterii de serie mica, pictura si arta fotografica SUVENIR DE BUCURESTI-editia de iarna.

Spatiul conventional al unei galerii de arta se va transforma intr-un spatiu magic, special creat pentru sarbatorile de iarna, un spatiu in care bradul si colindele de Craciun ii vor incanta pe vizitatori.

Expun: Mirela Hagiu, Gabriela Draghici, Marcel Lupse, Cristina Masnitz, Cristina Adriana Popa, Magda Moisescu.

Daca vor dovedi ca ii cunosc pe renii lui Mos Craciun si le vor spune numele, cei mici vor primi un cadou de la Mosul.

ELITE ART GALLERY anunta prelungirea depunerii de proiecte pentru concursul SUVENIR DE BUCURESTI. Detalii referitoare la aplicatii veti gasi pe pagina galeriei (www.eliteart-gallery.com)
Expozitia poate fi vizitata in perioada 11 decembrie 2010 – 10 ianuarie 2011, de luni pana vineri, intre orele 11.00 – 20.00, sambata si duminica, intre orele 11.00-17.00.

Comisia pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale si Alumnus Club pentru UNESCO sprijina acest important eveniment, in calitate de co-organizatori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.