Setari Cookie-uri

P.S. Te iubesc

Cand ne e dat sa traim fericirea, aproape ca uitam sa o pretuim la adevarata ei valoare si devine un dat firesc al cotidianului, o bucurie banala cu care ne-am obisnuit sa traim. Ne-am regasi insa busola daca viata ne-ar lipsi de gustul fericirii normale?

Cand ne e dat sa traim fericirea, aproape ca uitam sa o pretuim la adevarata ei valoare si devine un dat firesc al cotidianului, o bucurie banala cu care ne-am obisnuit sa traim. Ne-am regasi insa busola daca viata ne-ar lipsi de gustul fericirii “normale”?

Erau facuti unul pentru altul si nici nu-si imaginau cum ar fi viata daca nu s-ar avea unul pe celalalt. Pana in ziua in care moartea inimaginabila si inexplicabila a lui Gerry (Gerard Butler) o lasa pe Holly (Hilary Swank) in deriva, fara vointa, sperante si asteptari. Credea ca nimic bun nu i se mai poate intampla, cand… primeste un cadou-surpriza: o caseta audio prin care vocea sotului o anunta ca are un plan pentru ea si o indeamna sa isi caute fericirea. Vreme de un an, primeste in fiecare luna o scrisoare incheiata cu “P.S. Te iubesc”, pregatita de Gerry inainte de a muri. Fara sa stie cine ii trimite scrisorile luna de luna, Holly se obisnuieste cu prezenta nevazuta a ingerului sau pazitor, castiga puterea de a merge mai departe si urmeaza, ascultatoare, planul celui care avea puterea de a-i ghici si gandurile. Insa, pe masura ce timpul trece, devine evident pentru toata lumea ca se apropie si ultimul “P.S. Te iubesc”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.