Setari Cookie-uri

Si scurt iti vine bine!

Sharon Stone si, mai recent, Audrey Tatou au indraznit. Ce anume? Adevarat, printre multe altele, au mai indraznit si sa isi tunda parul, si cu succes, pe deasupra. Atunci de ce sa nu adopti si tu procedura?

Sharon Stone si, mai recent, Audrey Tatou au indraznit. Ce anume? Adevarat, printre multe altele, au mai indraznit si sa isi tunda parul, si cu succes, pe deasupra. Atunci de ce sa nu adopti si tu procedura?

Insa, inainte de toate, gandeste-te bine ce linie ti se potriveste. Natura parului meu este oare adaptata parului scurt?

Stil glamour, crazy cut, easy sau rock'n'roll, alege-ti stilul care te reprezinta!

Glamour

Ei bine, nu, parul scurt nu este sinonim cu androgin. Bine gandita, o tunsoare scurta se poate dovedi a fi un veritabil atribut de feminitate. Daca vrei, asadar sa-ti pui in valoare privirea, sa-ti subliniezi finetea chipului, sa sublimezi un decolteu sau o ceafa dintre cele mai sexy, atunci parul scurt este cu siguranta raspunsul!

Fie ca ai par drept, rebel sau buclat, linia glamour merge de la tendinta sauvage la neglijent, jongland cu volumul si accentele intermediare de nebunie bine dozata.

Crazy cut

Adepta a originalitatii, o coafura trebuie sa fie si o marca a personalitatii, asa ca daca te simti ceva mai in afara tiparelor, imbratiseaza si sezonul acesta asimetria, joaca-te cu suvitele si efectele de culoare pentru ca parul scurt da curs oricarei fantezii, de la ipostaza eroinelor manga, figure grafice ale artei desenului japonez la celebra Ioana D'Arc, paleta de optiuni este la dispozitia ta.

Easy

Daca esto o femeie activa, mereu in miscare, atunci trebuie sa alegi o tunsoare pe masura, usor de suportat, usor de aranjat, usor de purtat si cu un spirit puternic urban. Lungimile pot varia, de la scurt la mediu, iar abordarea poate fi pe par intins sau usor ciufulit, in scari, cu o usoara asimetrie sau pe note funky.

Rock'n'roll

Parul cuminte, neted, “imblanzit” parka nu prea e de tine...Ei, in cazul acesta. Iti trebuie miscare, volum, culoare, intr-un cuvant, acea mica picatura rock indispensabila ca sa simti bine. Paru scurt si foarte maleabil se preteaza perfect.

Inspiratie a anilor '70, cu un aer punk sau breton british geb Beatlesi, ciufulit, dezordonat, nonconformist....let it rock, baby!

Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.