Carmen Ioana Olteanu

Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează ticluind quizuri. Până să ajungă la Kudika în 2012 a scris poezii (proaste, nu le veți găsi nicăieri), bloguri (citite doar la ea în facultate), broșuri, pliante, cu carioca pe perete și zeci de caiete pline de cugetări în timp ce făcea naveta. Se plictisește la filmele de dragoste (cu câteva excepții notabile), dar îi plac filmele horror și SF-urile. De altfel, după ce se prezintă, întrebarea cu care își alege prietenii este despre sfânta treime STAR: Star Wars, Stargate, Star Trek în ordinea numerelor de pe tricou. Râde mult și tare inclusiv în momente nepotrivite, dă în cărți, strecoară întotdeauna un strop de umor în tot ce scrie și se îmbracă fie în mai mult negru decât Morticia, fie se încadrează în abordarea stilistică sorcovă smulsă. În playlist-ul ei găsești OG Eastbull, operă, metale mongoleze și folk norvegian, iar în bibliotecă are cărțile preferate în mai multe ediții, în caz de Doamne ferește!  

  • A început Facultatea de Filosofie și Jurnalism, a abosolvit Facultatea de Jurnalism, Comunicare și Relații Publice 
  • A terminat un masterat în Studii de gen și Minorități, loc în care a aflat că ceea ce este ea se numește ”feministă” și bine-i pare! 
  • A făcut Școala ADC*RO, un modul concept despre publicitate și cursuri de content marketing, Facebook Ads, Google Ads și Google Analytics 
  • Curatoriază conținut pe paginile de social media din InternetCorp. 
  • În InternetCorp a fost pe rând (uneori și în același timp) redactor, event coordinator și digital marketing specialist, iar acum coordonează zona de lifestyle feminin din portofoliul publisherului. 

O găsești pe Facebook aici și pe LinkedIn aici

Când își aduce aminte (extreeem de rar) scrie și pe blogul ei, aici

Iti place Carmen Ioana Olteanu? O poti urmari pe: