Setari Cookie-uri

Super manichiura

Se spune ca mainile se numara printre simbolurile cele mai semnificative ale feminitatii. Atunci cand sunt fine si ingrijite, devin un adevarat atu al seductiei. Uitam asta destul de des, dar pentru a ramane frumoase, mainile au nevoie de toata atentia.

Se spune ca mainile se numara printre simbolurile cele mai semnificative ale feminitatii. Atunci cand sunt fine si ingrijite, devin un adevarat atu al seductiei. Uitam asta destul de des, dar pentru a ramane frumoase, mainile au nevoie de toata atentia.

Ca sa stii cum sa-ti protejezi si sa iti hidratezi mainile, aplica oja profesionist, dar afla si care sunt culorile si formele favorite sezonul acesta in materie de unghii!

Protectie & hidratare

Mainile noastre sunt solicitate fara incetare: frig, treburi menajere, agresiuni externe...Acestea sunt primele care arata primele semne de oboseala. Regula de aur ramane asadar sa le protejezi si sa le hidratezi.

Gomaj

Pielea mainilor contine putine glande sebacee care aigura hidratarea si finetea epidermei. Aceasta slabiciune este agravata de spalarile carora acestea le sunt supuse.
Pentru a-ti pastra mainile supple, exfoliaza o data pe saptamana partea superioara a mainii. Frectioneaza cateva minute inainte de a exfolia din plin.

Repara!

Daca ai mainile uscate sau care prezinta pete maronii, inmoaie-le cateva minute intr-un bol cu apa calduta in care vei fi varsat in prealabil cateva picaturi de extract de migdala. Dupa aceea nu uita de crema hidratanta. Vei obtine maini fine si foarte moi...

Protejeaza!

Mainile sunt cele mai expuse la agresiunile externe. Trebuie, asadar, sa te gandesti cum sa le protejezi, purtand manusi, fie ca faci vesela, fie ca iesi in ger pe timp de iarna.
Nu ezita sa te speli pe maini imediat dupa ce ai pus mana pe ceva dubios. O data pe saptamana este bines a folosesti o crema foarte hidratanta pentru o protectie perfecta a mainilor.

Ingrijirea unghiilor

Incepe prin a-ti curata mainile si unghiile cu o periuta. Dupa prefeinta, le poti da o forma rotunda sau mai patrata. In loc sa le tai, ar fi mai bine sa folosesti pila pentru a le da forma respectiva pentru ca unghiera dauneaza unghiilor pana in punctul in care acestea incep sa se exfolieze.
Inmoaie-ti cuticulele introducandu-ti degetele intr-un recipient cu apa calduta, in care veti fi adaugat aceleasi picaturi de ulei de migdala sau cu ajutorul unui balsam hidratant special pentru unghii. Dupa aceea, indepartati usor cuticulele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.