Setari Cookie-uri

Castiga un set de masti Montagne Jeunesse!

Kudika si Montagne Jeunesse te invita la concurs! Poti castiga unul din cele 5 premii constand in seturi de masti faciale Montagne Jeunesse daca ne dezvalui ritualul tau zilnic de frumusete!

Kudika si Montagne Jeunesse te invita la concurs! Poti castiga unul din cele 5 premii constand in seturi de masti faciale Montagne Jeunesse daca ne dezvalui ritualul tau zilnic de frumusete!

Ce poti castiga?

Unul din cele 5 premii constand fiecare din 5 masti faciale Montagne Jeunesse (Masca exfolianta cu castraveti, Masca hidratanta cu ciocolata, Masca antistress, doua masti tonice). Mastile Montagne Jeunesse, bazate pe ingrediente naturale, te ajuta sa te relaxezi si sa te rasfeti dupa o zi incarcata si obositoare.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a castiga unul din cele cinci premii, trebuie sa ne trimiti un email pe adresa office@kudika.ro pana Joi, 4 septembrie 2008, in care sa ne spui care este ritualul tau de frumusete si cat timp iti rapeste. Cele mai interesante cinci emailuri vor fi premiate cu cate un set de masti Montagne Jeunesse. Ulterior, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modul in care pot intra in posesia premiului.

Despre mastile Montagne Jeunesse

Masca exfolianta cu castraveti: Cu un miros discret si proaspat, aceasta masca elimina impuritatile si lasa pielea catifelata si revigorata. Efectul anti-stress al castravetelui va va da o senzatie de prospetime si va va relaxa astfel incat veti fi gata pentru a petrece cateva clipe cu cei dragi.



Masca hidratanta cu ciocolata: Aceasta masca este excelenta pentru curatarea porilor, fiind recomandata mai ales pentru ten normal si uscat. Sarurile din Marea Moarta au efect de vindecare a pielii, in vreme ce untul de cacao si untul de shea o vor hidrata in profunzime.





Masca antistress are o textura placuta si o culoare senina, combinand calitatile nutritive ale namolului de la Marea Moarta cu cu cele ale algelor marine kelp. Nuanta albastra este data de lavanda, care aduce in plus si o mireasma placuta, sporind efectul de relaxare al mastii. Este ideala pentru curatarea in profunzime a porilor pentru tenul normal sau mixt, iar rezultatul este o piele fina, catifelata si intinerita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.