Setari Cookie-uri

Tendintele vestimentare in sezonul primavara-vara 2010 interpretate de Ovidiu Buta

Ce faci cand observi ca lucrurile nu functioneaza? Stergi totul si o iei de la capat. Dar, de data aceasta, pe un cu totul alt drum.

Informatii si imagini oferite de P&G Beauty

Temele principale primavara-vara 2010
Fata de anul trecut in care femeilor le-au fost create adevarate uniforme menite sa impresioneze, pentru noul sezon, “forta/puterea” capata o cu totul alta forma. Nu mai vorbim de siluete monumentale, de umeri sfidatori si de constructii complicate care necesita timp si un adevarat manual de utilizare pentru a fi imbracate, ci de o simplitate frapanta, de o intoarcere la lucrurile simple si cu adevarat importante.
Influentele optzeciste dispar aproape complet din noile colectii, lasand totusi in urma lor o parte din culorile puternice dar si un optimism molipsitor.
Daca tinerii au devenit vedetele sezonului, era cumva firesc ca si principala uniforma a acestora sa devina sursa de inspiratie pentru designeri. Tinutele de sport sunt descompuse de catre designeri si reasamblate in tinute care, vag, mai amintesc de punctul de pornire.
Lolita, personajul principal al sezonului, un amestec interesant de sexualitate, tinerete, curaj si optimism, este imbracata de designeri in baby doll-uri din sifon, hot pants sau pantaloni bufanti, tricouri cu imprimeuri Disney (D&G) sau bluze cu jabouri din dantela.
Escapism - o evadare din realitatea imediata
The new utilitarian - noul basic al modei
Couture à porter - luxul nu moare si nici nu se preda
Pure seductions - noua feminitate

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.