Setari Cookie-uri

Tendintele vestimentare in sezonul primavara-vara 2010 interpretate de Ovidiu Buta

Ce faci cand observi ca lucrurile nu functioneaza? Stergi totul si o iei de la capat. Dar, de data aceasta, pe un cu totul alt drum.

Informatii si imagini oferite de P&G Beauty

Putem observa foarte multe preluari din zona de sportwear, dar tratate ca si elemente casual: body-uri, leggings, salopete, pantaloni scurti, tricouri mulate. Cum spuneam, este tema care aduce din nou denimul in zona de lux. Vorbim de o noua functionalitate, iar acest vechi material se preteaza cel mai bine pentru tinute al caror principal scop este de a rezista in timp si in fata oricaror schimbari spectaculoase care s-ar mai putea intampla in moda. Tot sub pretextul “functionalitatii” revin in moda si influentele army (Marc Jacobs).
Un discurs din haine despre valoare, simplitate si despre ceea ce mai este cu adevarat important acum. De fapt, toata aceasta simplitate studiata indica cat se poate de clar dorinta unui nou inceput. Rei Kawakubo spunea ca totul porneste de la un punct (in cazul nostru, elementele basic ale sezonului). Acesta poate deveni o linie, iar linia un cerc.
Colectii reprezentative: Celine, Chloe, Dolce&Gabbana, Prada, Jean Paul Gaultier, Guy Laroche.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.