Setari Cookie-uri

Bosch lanseaza campania Mainile tale nu sunt facute pentru spalat vase

Clientii Bosch pot uita de spalatul vaselor si pot petrece mai mult timp alaturi de cei dragi

comunicat de presa

Bosch Electrocasnice a lansat campania Mainile tale nu sunt facute pentru spalat vase, care se va desfasura pana pe 15 noiembrie 2013. Actiunea, menita sa promoveze avantajele masinilor de spalat vase si sa usureze viata clientilor Bosch, aduce reduceri de pana la 400 de lei la cumpararea oricarei masini de spalat vase Bosch. In plus, toti cumparatorii vor primi cadou si un set de produse Finish pentru curatarea vaselor si ingrijirea masinii de spalat. Setul contine 14 tablete All in 1, o solutie pentru curatat si un odorizant pentru masina de spalat vase.

Printre avantajele masinilor de spalat vase se numara economia de timp, scaderea costurilor, diminuarea consumului de apa, micsorarea facturii de electricitate, eliminarea efortului de a spala vasele manual, dar si asigurarea unei igiene superioare. Masina de spalat vase Bosch ofera unei familii de 4 persoane, de exemplu, cu pana la 45 de minute mai mult timp liber intr-o zi, adica 23 de zile libere intr-un an. Un alt avantaj al masinilor de spalat vase este economia de bani. Cei mai multi oameni cred ca este mult mai ieftin sa speli vasele cu mana, dar un calcul efectuat de specialistii Bosch arata faptul ca economia care se face de fapt folosind masinile de spalat vase Bosch este mare.

Citește și:

Astfel, economia de apa este egala cu cinci dusuri gratuite intr-o saptamana, iar economia de energie echivaleaza cu alimentarea gratuita cu energie electrica a unei combine frigorifice timp de 1 an de zile. Spalatul vaselor utilizand masina de spalat vase are loc in mod igienic, deoarece temperatura este selectata in functie de gradul de murdarie al vaselor, iar optiunea de igienizare sau programul intensiv 70 de grade ajuta la igienizarea vaselor mai speciale, precum biberoanele. In plus, masina este usor de folosit datorita multitudinii de programe automate de spalare, iar sistemul RackMatick si sertarul Vario ofera flexibilitatea de a spala vesela de orice dimensiune.

Detaliile referitoare la conditiile si produsele participante la campanie sunt disponibile in magazinele partenere.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.