Setari Cookie-uri

Fii in trend, economiseste modern cu Arctic TET

Fie ca este vorba despre o necesitate sau despre dorinta de a fi in pas cu moda, o parte din cheltuielile tale sunt alocate vestimentatiei. Insa, un lucru foarte important de care trebuie sa tii cont cand vine vorba de garderoba ta, este intretinerea corespunzatoare a hainelor.

comunicat de presa

Astfel, Arctic te incurajeaza sa fii in pas cu moda, nu doar din punct de vedere vestimentar, ci si prin modalitatea pe care o alegi pentru intretinerea si protejarea regulata a hainelor tale. Arctic iti pune la dispozitie tehnologia si programele performante ale masinilor de spalat din gama Arctic TET, cu care poti pune in aplicare ultimele tendinte in materie de spalare a rufelor.

Cu ajutorul dispozitivului pentru detergent lichid, cu care sunt prevazute masinile de spalat din gama Arctic TET, poti economisi intr-un mod eficient, fara efort. Dispozitivul are rolul de a asigura utilizarea integrala a detergentului si de a-l elibera chiar la momentul potrivit, optimizand performanta masinii de spalat rufe.

Detergentul lichid iti protejeaza hainele deoarece este mai delicat, penetreaza tesatura mult mai usor, parfumul ajungand mai repede in contact cu rufele si persistand pentru un timp indelungat. In plus, pentru ca detergentul lichid se dizolva mai repede decat cel pudra, actioneaza mai eficient si nu lasa urme pe haine.
Fiecare material necesita un tratament specific si pentru ca tu sa poti spala fara grija, cu o singura apasare de buton, masinile de spalat din gama Arctic TET iti ofera o varietate de programe, cateva dintre acestea fiind in mod special recomandate pentru utilizare cu un detergent lichid: Express 14 minute, pentru spalarea rufelor intr-un timp record, programul Economic 20°, care te ajuta sa speli rapid o cantitate mai mica de haine, economisind energie si apa si programul Culori inchise, care iti ofera solutia de a proteja culorile hainelor spalandu-le la o temperatura scazuta. De asemenea, cu programul Improspatare, dupa o singura purtare te poti bucura din nou de haine curate, in doar 17 minute.

Citește și:

Arctic iti ofera acum ocazia de a ingloba toate beneficiile de mai sus, astfel incat la achizitionarea oricarei masini de spalat Arctic TET, primesti o sticla de detergent lichid Dero pentru 20 de spalari. Promotia este valabila pana la data de 15 noiembrie 2013 in toate magazinele de electrocasnice la nivel national. Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul Arctic: https://www.arctic.ro/detergentlichid/.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.