Setari Cookie-uri

Gerard Butler, o varianta optimizata de sex simbol

Nascut pe 13 noiembrie 1969 in Glasgow, Gerard mai are un frate si o sora. A urcat prima data pe scena la varsta de 12 ani in musicalul Oliver, care s-a tinut la celebrul King Theatre din Glasgow. Desi a fost atras de mic de actorie, a studiat 7 ani dreptul inainte de a-si indeplini visul. In prezent este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Butler a jucat in mai multe filme de actiune, dar a demonstrat ca poate intrepreta la fel de bine si alte roluri, incadrandu-se in aproape orice gen de film. A interpretat cu maiestrie personaje memorabile intr-un film de aventura, in drama romantica P.S I Love You sau in comediile The ugly truth si The bounty hunter.

Desi circula zvonuri ca el si Jennifer Aniston ar forma un cuplu, nici unul dintre cei doi nu confirma acest lucru. Adevarat sau nu, Gerard este de parere ca Jennifer are cele mai frumoase picioare de la Hollywood. De asemenea, la premiera peliculei The bounty hunter, cei doi au fost foarte apropiati, lasand sa le scape gesturi evidente de tandrete. Personal cred ca Jennifer ar face o mare greseala sa nu-i acode atentia necesara lui Gerard. Hai sa fim seriosi... Brad se ofileste, se insoara, faci copii pe banda rulanta cu Angelina cea osoasa... poate ar fi vremea ca intr-un final Jen sa se reorienteze. Si ce optiune mai minunata decat Gerard care este, fara indoiala, noul sex-simbol de la Hollywood, o varianta chiar imbunatatita a exului (sex simbol/sot).

Impreuna sau nu in viata reala, impart aceeasi coperta a revistei americane W. Ce doi au fost protagonistii unui pictorial incendiar. Sedinta foto a avut loc in desert si ii prezinta pe Gerard si Jennifer in ipostaze hot. Gerard este extrem de atragator in uniforma politistilor din New York iar Jennifer poarta rochii foarte sexy, care ii evidentiaza trupul fara cusur.

Pana la confirmarea zvonurilor privind relatia cu Jennifer Aniston, Gerard Butler ramane considerat pe buna dreptate, unul dintre cei mai doriti burlaci de la Hollywood. Inzestrat cu trasaturi fizice care ne incanta privirile, dar si cu un talent deosebit, asteptam sa ne surprinda in continuare cu cat mai multe roluri de referinta.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.