Setari Cookie-uri

Fii sexy!

Despre haine si hainute, rujuri si sampoane am tot vorbit. In definitiv, e rolul nostru sa fim frumoase in orice situatie. Ce faci, insa, atunci cand trebuie sa renunti la blugii care iti acopera aripioarele si la sutienul in care ai indesat toti buretii din casa?

Prima noapte de dragoste...
Din nefericire, prima noapte de dragoste nu merge mana in mana cu ultima noapte de razboi ci, din contra, ofensiva abia incepe. Mergand pe principiul gainii care nu vrea sa se lase prinsa de cocos, dar nici nu fuge prea tare, vom cauta si noi tinuta adecvata pentru o prima noapte de amor cu el. Sexy, dar nu foarte Este de la sine inteles ca trebuie sa arati bine. Exact cat de bine vom afla acum! Ideea de baza este ca trebuie sa fii provocatoare, dar nu vulgara; sexy, dar nu exagerata. Eu recomand lenjeria roz. Pentru ca cea alba este prea inocenta (pana la urma vrei sa faci sex, nu?), iar cea neagra prea indrazneata. Alege o tinuta care sa te avantajeze! Spre exemplu, daca ai sanii mari dar putina burtica, atunci opteaza pentru un corset, iar daca dimpotriva, esti mai slabuta, atunci poarta un sutien cu push-up!
Hot and sexy...
Bun... am terminat joaca de-a soarecele si pisica, am aflat ce vrea (si ce nu)... acum putem sa incercam tinute mai putin... inocente. Ce poate fi mai sexy decat negrul? Este deja hotarat! Lenjeria neagra are succes deplin! In plus, 99% din barbati declara ca innebunesc de placere atunci cand partenera lor opteaza pentru dantela. De ce nu le-am combina? Iata cateva sugestii: Varianta 1: pentru efect maxim, nu purta push-up sau bureti, eventual cauta o lenjerie din dantela neagra care sa nu fie dublata de un alt material. Varianta 2: Te poti preface ca esti imbracata! In poza alaturata, se gaseste ceea ce am putea numi cu indulgenta o "camasuta de noapte"... folosim diminutivul pentru ca si materialul utilizat este in cantitate minima. Bucuria lui va fi, insa, maxima!
Rosu ca focul...
Daca esti curajoasa, poti incerca si tinuta "lovitura de gratie". Eu una, nu reusesc sa imi explic de ce barbatii gasesc atat de sexy lenjeria rosie. Cert este ca un set precum cel din imagine iti va innebuni iubitul... de placere!
Vine, vine primavara...
Adevarul este ca nu putem sa fim sexy tot timpul. Nu este comod sa dormi in dantela, nici sa porti tanga cu lantisoare, inimioare si fluturasi. Totusi, ar fi recomandat ca si atunci cand te imbraci comod sa arati bine. Inlocuieste "tricoul de pijama" cu un costumas sexy dar lejer. Pentru serile calduroase (ce speram ca vor veni cat de curand) poti sa alegi un set din bumbac sau din material vaporos (si racoros)... sau poti alege oricand sa dormi dezbracata! ;) Un articol de Oana Trifu Puteti achzitiona articolele de lenjerie prezentate de la: lenjerie-sexy.ro Sursa fotografiilor: lenjerie-sexy.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.