Setari Cookie-uri

Adevarul despre orgasm

I-am "marturisit" fiecarui barbat cu care m-am culcat ca este primul care imi provoaca orgasmul. Am mintit de fiecare data. Nici pana in ziua de astazi nu stiu exact ce inseamna a avea orgasm cu un barbat. Imi pare rau, dar as minti sa spun ca sunt frustrata din acest motiv.

Lasa-te iubita, iubeste si totul vine de la sine, inclusiv orgasmul.

Orgasmul: l-am invatat singura


Mult timp nu am simit nimic. Decat o anumita invidie pe el, care gusta din placerile orgasmului multiplu sau pe ele, prietenele mele, care cu detasare si mandrie imi povesteau momentele fulminante ale iubirii lor.

Cu timpul am inceput sa simt. Prima data, acea placere absoluta m-a lasat cu foarte multe lacrimi in ochi. Nu am reusit sa ma opresc din plans minute bune. Timp in care el se uita speriat la mine si ma intreba cu ce a gresit. Plangeam fiindca ceea ce simtisem fusese mult prea puternic pentru mine. Am denumit-o in ziua aceea: fenomenul panzei de paianjen. Fara alte conotatii negative asta este imaginea care ar ilustra cel mai bine starea respectiva. O panza de placere care urca pana in varful degetelor, pana in varful fiecarui fie de par ca apoi sa explodeze. O explozie inceata si dura pe care ai vrea sa o “ingheti” in tine.

Astazi, dupa ani de “experimentari” nu mai plang la fiecare orgasm. Dar stiu sa ajung la el singura, fara prea mare ajutor. Am pierdut probabil din intensitate dar am castigat in domeniul autocontrolui. Adevarul, in final, este ca femeia isi poate provoca orgasmul sau orgasmele independent de barbat. Sau aproape...

Si parerea lui...

Se spune ca pentru barbati orgasmul vine mai usor. Intr-adevar un barbat ajunge la orgasm in 99 % din cazuri. Nici nu ii trebuie prea mult ca sa reuseasca. Poate sa o faca cu ajutorul partenerei sau si singur foarte usor daca are “material” pentru inspiratie. Insa ceea ce conteaza de fapt la un barbat cred ca este intensitatea orgasmului.

Am avut de-a lungul timpului diferite forme de orgasm cu diferite femei. A fost orgasmul in care nu am simtit aprope nimic si a durat 1 secunda si am avut si orgasmul acela care dura cateva secunde bune si in care asa cum unele cred ca se intampla in momentul acela “eram mai aprope de Dumnezeu”. Cel mai mult a contat de fapt cu cine se desfasura. Daca era o persoana pentru care nu simteam nimic si orgasmul era strict sexual, o finalitate a unei actiuni. In schimb atunci cand fac dragoste cu cineva la care tin cu adevarat orgasmul nu mai este finalitate ci este acel lucru care te va lega si mai mult de ea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.