Setari Cookie-uri

Top 10 declaratii socante ale vedetelor

Celebritatlie au intotdeauna un cuvant de spus. Cateodata insa acest cuvant ne lasa cu gura cascata... Si, cum suntem incapabile sa tinem ceva numai pentru noi, am realizat spre deliciul vostru un top al celor mai surprinzatoare 10 declaratii facute de vedete de-a lungul ultimilor cativa ani.

5. Robbie Wiliams se poate lauda cu o viata amoroasa bogata. Acesta a declarat ca s-a culcat cu 4 fete din formatia Spice Girls. “Mai am una si le-am avut pe toate”. Galant, nu a dezvaluit numele celei care i-a scapat. Oare din acest motiv s-au despartit fetele?

4. Regina controverselor, Madonna a starnit furie declarand ca vrea sa fie la fel de faimoasa ca Dumnezeu. Inca o intruchipare vie a modestiei... si pe vremea "Like a virgin" te credeai Sfanta Maria?

3. Un sex-simbol latin a sfasiat curand inimile fanelor, recunosand intr-un final ca este homosexual.In caz ca nu v-ati dat seama, este vorba de Ricky Martin. Acesta a declarat ca este mandru de alegerea facuta, punand astfel capat speculatiilor legate de optiunile sale sexuale.

2. Julia Roberts este o ecologista convinsa si a gasit solutia “salvatoare” pentru a economisi apa: se spala mai rar. Si nu foloseste deodorant pentru a nu polua mediul inconjurator. Nicio problema frumusico! In poze nu se simte mirosul!

1. Un alt latin-lover celebru, Enrique Iglesias a uimit audienta, facand o declaratie soc. Desi este admirat de o multime de fane, Enrique a recunoscut ca nu este un barbat foarte bine dotat. Acesta a afirmat ca nu gaseste prezevative suficient de mici pentru masura lui. “Urmatorul produs cu care-mi voi asocia numele vor fi prezervativele marimea XS. Niciodata nu pot sa gasesc prezervative suficient de mici si este destul de jenant pentru barbati- stiu din proprie experienta. Sa speram ca nu le va mai fi rusine, avand in vedere ca eu am facut un pas inainte.” Ulterior, artistul a incercat sa spele putina afirmand ca glumea. Adevarul il stie numai el (in fine..), dar noi suspectam ca are o problema in acest sens judecand dupa bara plasata strategic intre picioarele lui in videoclipul piesei Sad Eyes.

Sursa: www.hepta.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.