Setari Cookie-uri

(P)Epilare progresiv definitiva

Una dintre cele mai des folosite aplicatii ale luminii intens pulsate este epilarea progresiv definitiva. Lumina actioneaza prin distrugerea radacinii firului de par, pentru ca dupa 6-8 sedinte sa fie distruse 80-90% dintre acestea.

Una dintre cele mai des folosite aplicatii ale luminii intens pulsate este epilarea progresiv definitiva. Lumina actioneaza prin distrugerea radacinii firului de par, pentru ca dupa 6-8 sedinte sa fie distruse 80-90% dintre acestea.

Principiul este urmatorul: lumina pulsata are ca tinta pigmentul din firul de par, distrugand prin incalzire radacinia acestuia (procesul se numeste fototermoliza). Cu cat exista o cantitate mai mare de pigment, deci cu cat firul de par este mai inchis la culare, cu atat procesul este mai eficient.

Nu toate firele de par sunt insa distruse in acelasi timp. Lumina pulsata actioneaza numai pe acele fire de par care se gasesc in faza de crestere. Pe masura ce se realizeaza mai multe sedinte, un numar din ce in ce mai mare de fire este distrus. In final, un procent de 80% pana la 90% din acestea sunt distruse definitiv.



Foto: imagini inainte si dupa tratament

Sedintele de epilare se repeta la un interval de timp care este variabil de la o persoana la alta si in functie de zona tratata. In general, acest interval nu depaseste 8 saptamani, timp in care firele care cresc pot fi epilate prin alte metode (ceara, aparat, lama). Sunt necesare 6 pana la 10 sedinte astfel incat durata intregului tratament se poate intinde pe o perioada de pana la un an. Acum este deci momentul optim sa incepeti epilarea prin IPL, pentru ca pana la vara sa fi scapat deja de aceasta problema!

Mai trebuie amintit un alt mare avantaj al acestei metode in fata celor conventionale: este nedureroasa! In timpul sedintelor poate sa apara o usoara senzatie de caldura locala sau intepatura cu durata foarte scurta.
Clinica Slimart va recomanda aceasta metoda eleganta si eficienta de a scapa definitiv de firele de par nedorite, punandu-va la dispozitie cea mai avansata tehnologie IPL!

Acum Slimart si Kudika iti ofera sansa de a testa gratuit epilarea definitiva cu cea mai avansata tehnologie IPL.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.