Imagineaza-ti ca azi e Valentine’s Day. Diseara va fi momentul cand va veti intalni! Stii deja, ai emotii, dar nu te poti stapani. Si asta e foarte frumos. La fel de frumos ca si sentimentele care va leaga. La fel de frumoasa ca si iubirea. Si chiar daca va iubiti sau sunteti indragostiti si e suficient, este la fel de frumos sa va aratati dragostea printr-o atentie, printr-un cadou.

Dar la fel de bine, va puteti arata iubirea si aprecierea partenerului cu tinuta pe care o alegeti. O rochie sexy si o lenjerie intima atragatoare spun ca va doriti apropiere.

Dar la fel de bine si machiajul este o expresie a senzualitatii, nu-i asa? O privire patrunzatoare, buzele catifelate, intr-un rosu aprins, obrajii usor imbujorati, ajutati putin si de blush toate ajuta in procesul seductiei.

Asa ca, am ales cateva cosmetice, produse de ingrijire si de make-up care sa contribuie sa look-ul tau ravisant de Ziua (sau seara) Indragostitilor.

Rujul rosu este intotdeauna o optiune HOT si este ceva in buzele rosii ce ii atrage pe domnil, asa ca un astfel de ruj nu este de evitat.

Ruj: 26 lei

Daca nu esti tocmai curajoasa, poti sa alegi pentru buzele tale un ton apropiat de nuanta lor naturala. Alege un ruj mat si adaga un gloss, pentru a conferi un plus de volum, de senzualitate.

Ruj: 6,99 lei

Luciu de buze: 12,99 lei

Pentru a-ti accentua privirea, poti folosi farduri mate, bogate, saturate, intr-un Smokey Eyes clasic si sexy.

Fard mat: 17 lei

La fel de bine, daca nu esti adepta machiajului cu farduri, poti sa iti accentuezi ochii cu un creion dermatograf sau cu un eyeliner sau tus.

Tus carioca: 29 lei

Desigur, o privire remarcabila si remarcata de catre el are nevoie de o mascara. Vei da din gene si gata l-ai cucerit! Alege o mascara cu extra volum si aplic-o in straturi generoase.

Rimel: 72 lei

Adauga un plus de prospetime chipului tau cu ajutorul unui iluminator aplicat la colturile interne ale ochilor si sub sprancene. Ochii tai vor parea mai odihniti.

O atingere de freshness poate veni si cu ajutorul anticearcanului!

Iluminator: 19,9 lei

O pata de culoare suava pe pometi si vei fi deja imbujorata cand el iti va spune cat esti de frumoasa! Deci nu uita de blush natural.

Fard de obraz: 33 lei

Sursa Foto Front Page: Mike Laptev/Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: