Absolvent al scolii Academia L’oreal Professional Paris, Alex Fox a lucrat ca hairstylist pentru Media Pro, canalele TV Antena 1 si TVR si in saloanele unor hairstylisti reputati, precum Camelia Negrea, George Soare si Anastasia Beverly Hills. A fost Trainer National Goldwell in cadrul Top Line si a lucrat ca hairstylist pentru Fashion Days, iar din 2018 este profesor al cursului de Hairstyling DallesGO Bucuresti

1. Când și cum a avut loc primul tău contact cu hairstyilngul?

Pasiunea a luat naştere de mic copil, când tundeam toate păpuşile pe care le prindeam şi le vopseam cu carioci. Să nu mai vorbim despre fetele de la bloc, toate erau împletite de mine! Dar startul a fost când am intrat la prima facultate şi m-am împrietenit cu o tipă care făcea cursul de hair-styling şi uitându-mă peste caietele ei m-am îndrăgostit iremediabil şi irevocabil de această meserie!

2. Cum ne vom tunde in 2020?

In 2020, 2100 sau peste 2000 de decenii ne vom tunde în funcție de forma fetei! Nimic, niciodată nu se va schimba. Tunsoarea este un element inventat de oameni mișto, pentru a corecta forma fetei și a o aduce cât mai aproape de perfecțiune.

3. Dar coafa?

Coafatul mereu a fost și va rămâne subiectiv! Dar pentru că avem norocul de a trăi în România și nu în vreuna dintre fostele tari ex-sovietice, cu siguranță ne vom coafa natural, romantic, în asa fel încât sa evidențiem ce avem noi mai frumos.

4. Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile cu părul lor?

Ideea de a copia trenduri fără a adăuga o notă personală acelui look. Cred că cea mai gravă greşeală contemporană este de a încerca să fim ceea ce nu suntem!

5. Care este, din punctul tau de vedere, secretul unui păr frumos?

Totul porneşte de la spălat! Consultarea unui SPECIALIST pentru a alege produsele ideale părului nostru este obligatorie. Şi fără excese de niciun fel: coafat sau vopsit-decolorat.

6. Povestește-mi puțin despre cursul de hairstyling pe care îl ții la DallesGO. Cui se adresează? Ce cuprinde?

Cuvântul cheie este Mișto pentru cursul meu de hairstyling de la DallesGO ! Este un curs compact, foarte bine structurat, plin de informații prețioase și care abunda în ore de practica ce te fac sa depășești barierele psihice cu care vii la curs! Alături de elevii mei mă simt ca acasă, în living: facem treabă multa și bună, dar ne și distrăm copios.

Pe Alex Fox il puteti intalni la DallesGO, acolo unde preda un curs complet de Hairstyling (Tunsoare, Coafura si Colorimetrie).

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: