Setari Cookie-uri

Vogue: Top 11 cele mai stilate femei din lume

Exista celebritati care, de-a lungul timpului, au reusit sa isi formeze un stil vestimentar propriu, stil pe care incearca sa il copieze majoritatea adolescentelor. Vedetele sunt cele dau startul must have-urilor in materie de haine, reusind astfel sa impuna adevarate trenduri in domeniul fashion.

Imagine aici.

6. Street Cool – Alexa Chung


Prezentatoarea britanica Alexa Chung a primit aceasta denumire datorita tendintei sale de a asorta cat mai multe stiluri. In garderoba vedetei se gasesc foarte multe rochite scurte, pantofi cat mai sofisticati si numeroase posete.

Imagini aici.

5. Frumusetea Americana – Jessica Biel

La toate evenimentele mondene Jessica Biel pune mare accent pe feminitate si pe naturalete. Piesele vestimentare sunt destul de colorate, actrita optand de foarte multe ori pentru nuante de violet, rosu, roz sau portocaliu.

Imagini aici.

4. Independenta – Michelle Obama

Prima doamna a Americii a fost aleasa datorita stilului sau diferit pe care il adopta de fiecare data, alegand tinute destul de office, insa in culori destul de intense.

Imagini aici.

3. Sirena Ecranului – Marion Cotillard

Marion Cotillard reuseste sa uimeasca prin fiecare aparitie, prin combinatii ciudate, accesorii numeroase si culori cat mai vii.

Imagini aici.

2. Bomba Sexy – Blake Lively

Blake Lively traieste visul oricarei tinere si anume acela de a juca intr-un serial si de a purta creatiile marilor designeri ai momentului. Tanara actrita intotdeauna opteaza pentru piese vestimentare cat mai sexy, care sa ii puna in valoare liniile feminine si perfect conturate ale corpului.

Imagini aici.

1. Cea mai bine imbracata vedeta a deceniului – Kate Moss

Kate Moss a fost denumita de revista Vogue Cea mai bine imbracata vedeta a deceniului datorita senzualitatii sale. Redactorii revistei considera ca modelul are o influenta mult mai mare decat orice alt model sau celebritate asupra tinerelor adolescente.

Imagini aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.