Setari Cookie-uri

Elena Carstea

Elena Carstea: As vrea si eu sa fiu mireasa, ca orice femeie din lume

Elena Carstea

Cit de departe s mearg independena? Ai suporta s tii c se duce cu alta?

E.C.: Nu e vorba de asta, eu nu inel cind am o relaie cu cineva. Nu e vorba de inelat, e vorba de spaiul pe care-l dai celuilalt. Poate vrea s bea o bere cu prietenii, poate vrea s vad pe cineva, nu poi s-l controlezi tot timpul, e vorba de control pin la urm. Iar dac el, cind e liber, se duce cu alta, atunci nu merit s avem o relaie. Eu am o logic foarte simpl i exprim foarte mult printr-un cuvint simplu: respect.

Mi-au trebuit ani buni s m vindec


Acum tu vorbeti cu detaare, dar cred c atunci cind ai scris, de exemplu, "Gelozie", chiar ai simit sfiierea gindului c te-ar putea inela, nu?...

E.C.: Da, iubeam atunci foarte tare... Dar viaa e imperfect. Cutm, pe parcursul vieii, acel lucru perfect care s ne fac s ne aezm, s ne linitim, s ne fie bine, dar nu-l gsim intotdeauna. i de aici i zbuciumarea asta continu. Nu poi s ai o via perfect, e imposibil.

Ai mrturisit deja c ai iubit 5-6 ani acelai brbat, pe Niels Schnecker, dar pin la urm el s-a cstorit cu altcineva.

E.C.: Da, a fost opiunea lui, iar eu m bucur pentru el, ii doresc fericire maxim...

Elena, nu te cred, n-ai suferit ingrozitor? Eu a muri de durere...

E.C.: Am suferit ingrozitor, asta-i adevrat. Dar, cind vezi c un brbat nu te accept i nu vrea s fie ling tine, nu poi s-i tai, cu cuitul, inima-n dou. Suferi i ii trebuie un timp de vindecare, dar asta e... i nu sint nici eu atit de timpit s insist la infinit intr-o chestie care nu merge.

In cit timp te-ai vindecat?

E.C.: Mi-au trebuit ani buni s m vindec, recunosc. Dar am avut prieteni cu care m-am ineles extraordinar, brbai pe care-i plac, dar fr sentimentul la, de pasiune, i cu ajutorul lor am reuit, pin la urm, s uit totul.

Tu ce-i doreti, de fapt, pentru inima ta, pasiune sau linite?

E.C.: Imi doresc de toate! Dar dac nu se poate, prefer o relaie in care s te inelegi cu un om foarte bine, s te respeci, s poi s iei, s poi s faci orice nebunie frumoas impreun cu el. Devenim mai maturi i lucrurile se aaz. E un alt fel de iubire. Nu iubim la fel pe parcursul vieii, iubim gradat, sau iubim altfel decit ultima dat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.