Setari Cookie-uri

Dana Razboiu, invingatoare!

Oamenii isi dezvaluie adevaratul chip atunci cind viata ii pune la incercare. Luati pe sus de evenimente otravite, ii vezi intrind in panica, grabiti, schimonositi, dezorientati. Slabi.

Oamenii ii dezvluie adevratul chip atunci cind viaa ii pune la incercare. Luai pe sus de evenimente otrvite, ii vezi intrind in panic, grbii, schimonosii, dezorientai. Slabi. Dana Rzboiu, femeia pe care am invidiat-o in ultimii ani pentru o poveste de dragoste ce prea exemplar, trece prin clipe grele. Prin incercrile spinoase ale unui divor neateptat, ale unui scandal nemeritat. Dar nobleea caracterului ei, frumuseea chipului i a sufletului su au rmas neatinse. Doar o arip de tristee ii flutur, cind i cind, peste inim. Soia Dana Rzboiu a abdicat de la lupt. Vedeta Televiziunii Romane, femeia superb, mama desvirit, jurnalista curajoas pe care o cunoatem cu toii merge mai departe in via. Dana Rzboiu merit s fie mereu i este, i de data aceasta, invingtoare.

Ea mai frumoas iubit

"M simt frumoas cind sint iubit. Cind brbatul pe care-l iubesc m soarbe din priviri i-mi d senzaia c lumea incepe i se termin cu mine. Altfel nimic nu are valoare. Cind pin i degetele mele de la picioare i se par cele mai frumoase. Cind vrea s m cuprind cu totul i-i pare ru c nu are decit dou miini. Atunci sint cea mai frumoas din lume. De aceea am nevoie de el. Iar cind nu-l am lipit de corpul meu, m mulumesc cu sala de fitness, cu bazinul de inot, cu saloane de cosmetic, cu diete i haine care ascund imperfeciuni i dezvluie frumusei trectoare."

Ginduri despre el

"Nu-mi plac brbaii extrem de ingrijii, cu muchii lucrai mai bine decit sculpturile lui Rodin. Nici mcar modelele lui Rodin nu artau aa de bine in realitate. Poate c e o prejudecat, dar minte mult intr-un corp de culturist... doar filmele americane vor s ne vind imaginea asta. Prefer brbatul normal, uman, cu mici defecte i imperfeciuni, dar care se simte bine in pielea lui. Cred c mi-am ales brbaii mai mult dup farmecul i misterul din ochi, dup mimica i gesturile care trdau dorina de a oferi iubire, dup vorbele care imi spuneau, sau poate tocmai incercau s mascheze nevoia de a da i a primi iubire."

Oglinda fericirii


"Brbaii intii vd, apoi gindesc. Pin s ii dea ei seama c au de-a face cu o minte sclipitoare, s-ar putea s nu mai fie ling noi, ci retrai departe de ochii lumii cu o frumusee sclipitoare. Mi-ar plcea s spun i brbaii c au vzut intii la noi strlucirea i farmecul privirii, dar vai, s nu ne amgim. Cu zeci de kilograme in plus sau imbrcate in haine care nu ne avantajeaz, avem nevoie de mult noroc pentru a indrepta privirea cuiva spre ochii notri. O femeie care se privete fericit in oglind, mulumit de ceea ce vede, va atepta aceeai reacie i din partea celor din jur. Asta este cel mai important: s ne simim bine in pielea noastr. Am vzut atitea femei care erau obsedate s slbeasc, dei dup gustul comun erau deja prea slabe. Ei, bine, eu le ineleg pin la un punct. Frumuseea are in mintea fiecruia o reprezentare anume, i eu mi-am dorit s slbesc cind toi imi spuneau c nu mai am de unde. Asta i pentru c tiam s ascund bine, in haine potrivite, acele locuri de unde mai aveam "de unde". Aa c n-am mai spus nimnui c in regim i am slbit cit am crezut eu de cuviin. Slbue sau mai plinue, sintem perfecte dac, atunci, in oglind, putem zimbi fericite. Uneori oglinda poate fi i privirea lui."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.