Kudika
28 August 2007

Desi tabloidele din lumea intreaga au anuntat in urma cu cateva zile iesirea seducatorului actor american, in varsta de 46 ani, din randul barbatilor disponibili, George Clooney ramane cel mai ravnit burlac.

Desi tabloidele din lumea intreaga au anuntat in urma cu cateva zile iesirea seducatorului actor american, in varsta de 46 ani, din randul barbatilor disponibili, George Clooney ramane in continuare cel mai ravnit burlac.

Se pare ca actrita chiliana Leonor Varela, alaturi de care Clooney a filmat in urma cu cateva luni o reclama pentru Martini, este cea care a reusit sa-i fure mintile. Evident, Leonor un putea fi decat frumoasa, de succes si...mult mai tanara (35 ani). O adevarata vedeta in tara sa de origine, aceasta are acum, la bratul lui Clooney, toate sansele sa cucereasca si Hollywood-ul. In mod cert ar avea ce invata de la faimosul actor american, care este si detinatorul unui Oscar pentru rolul din Syriana.

Deliciul lunii (oricareia dintre ele am adauga noi), asa cum s-a autointitulat (“I'm the flavour of the month”), mai are si alte premii cu care se poate mandri. El a fost ales, anul trecut, pentru a doua oara, de celebra „People Magazine”, cel mai sexy barbat din lume, egalandu-l astfel pe bunul sau prieten, Brad Pitt (locul 15), si devansandu-i pe mai tinerii sai colegi de breasla Ashton Kutcher (locul 3), Johnny Depp (locul 5), Leonardo Di Caprio (locul 8) sau Jake Gyllenhaal (locul 10).

Pe langa reputatia de bun actor, Clooney este recunoscut si pentru nenumaratele sale cuceriri. A fost casatorit o singura data, intre 1989 si 1992 cu actrita Talia Balsam si nu vrea sa mai faca acest pas niciodata. Printre celebritatile care s-au lasat seduse de George se numara Kelly Preston, Denise Crosby, Dedee Pfeiffer (sora mai mica a lui Michelle Pfeiffer), Kimberly Russell, modelul de origine franceza Celine Balitran (alaturi de care a trait cea mai lunga si mai frumoasa poveste de dragoste), Brooke Langton, modelul britanic Lisa Snowdon si, mai nou, Leonor Varela.

In viata lui Clooney a existat totusi cineva care i-a fost credincios si caruia i-a fost la randul sau credincios mai bine de un deceniu. Este vorba de cel mai bun prieten si confident al sau, Max, un porc dintr-o specie crescuta special pentru companie, care insa a murit la sfarsitul anului trecut, lasand un gol imens in sufletul fermecatorului sau stapan.

De ce-l iubim?

In primul rand este un barbat adevarat...face sport, are lipici la femei, isi ajuta prietenii la nevoie si nu a cazut prada celebritatii. In plus este si bogat si are si o cariera de succes.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: