Setari Cookie-uri

Brigitte Bardot: tentative repetate de suicid

Primul mare sex simbol al industriei cinematografice, Brigitte Bardot s-a nascut in data de 28 septembrie 1934, la Paris si a crescut intr-o familie catolica, extrem de conservatoare. A primit numele de Brigitte deoarece papusa favorita a mamei sale se numea astfel. In copilarie a purtat aparat dentar si ochelari de vedere pentru a-si corecta astigmatismul. Bardot a inceput sa practice baletul de la varsta de cinci ani.

Politica sa potrivit careia homosexualii sunt niste ciudati, iar casatoriile intre oamenii de alte etnii sunt fapte abominabile i-a cauzat multiple probleme. A fost de asemenea o sustinatoare a fostului candidat la presedentie, de extrema dreapta, Jean-Marie Le Pen.

Printre partenerii de viata ai acesteia se numara si binecunoscutii Marlon Brando, Warren Beatty, Mick Jagger, Sean Connery.

Brigitte Bardot a fost un adevarat sex simbol in perioada tineretii, dar acest fapt nu a scutit-o de trecerea timpului, ajungand ca astazi sa fie greu de recunoscut. Daca veti avea curiozitatea sa comparati doua poze, una din perioada de aur a faimoasei actrite si una curenta a acesteia, veti fi surprinsi sa realizati ca cele doua imagini nu au absolut nimic in comun, veti privi doua femei total diferite. Din atragatoarea blonda nu a mai ramas decat o umbra, insa una care a fascinat generatii intregi.

Una dintre cele mai seducatoare scene din istoria cinematografiei ce o are ca protagonista pe Brigitte Bardot:





Un articol de Loredana Toma
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.