Setari Cookie-uri

Alexandra Avram: Siempre positivo, nunca negativo!

Alexandra Avram este Vj la Music Channel. Este plina de viata, amuzanta si vesnic optimista: Siempre positivo, nunca negativo! Cand privesti partea plina a paharului se ivesc o gramada de oportunitati si tot ce-ti mai ramane de facut este sa alegi.

Mai ai timp liber? Cum il petreci?

Mai am timp liber si, mai ales, am si eu weekend, pentru ca pana acum nu prea il simteam! In timpul liber imi place sa dorm. Ador sa merg la shopping, dar de cele mai multe ori singura, ca sa ma pot concentra, caci si "imbracatul" e o arta. In rest, merg la sala, la teatru, la film...

Esti persoana publica acum. Cat de mult conteaza felul in care arati?

Da, sunt o persoana publica si inca nu m-am obisnuit cu asta! Aspectul conteaza la fel de mult ca pentru orice femeie careia ii pasa de felul cum arata atunci cand dispar hainele de pe ea in compania iubitului ei. Eu intodeauna am fost atenta la ce mananc, cat stau pe banda de alergat la sala etc. Este un stil de viata pe care l-am adoptat din cariera de model.

Se poarta vintage. Ai vreo piesa vestimentara din copilarie pe care inca o mai porti?


Din copilarie nu, dar am o geanta de la bunica mea, pe care o ador si e clar ca o port de cate ori am ocazia.

Care e ultima carte citita?

Sunt chiar doua carti pe care le-am citit de curand. De fapt, pe una am recitit-o. Se numeste "Un rol pentru Andra" si este scrisa de Leonard Muha de la Cassa Loco. Cealalta carte se numeste „Mananca, roaga-te, iubeste”, scrisa de Elizabeth Gilbert. Mi-a recomandat-o colega mea, Vj Bianca, atunci cand mi-a spus ca e o carte pentru sufletul meu si, ce e drept, chiar este asa.

Ai calatorit mult in tara si in strainatate. Este vreun loc de care te-ai legat sufleteste?

Da, am calatorit mult si probabil ca daca „ma lega atat de bine”, astazi nu mai eram aici, ci ramaneam acolo. Sincer, ma gandeam de fiecare data: "daca as ramane aici pentru totdeauna, care ar fi viata mea?". Dar au ramas doar niste intrebari. De fiecare data imi era foarte dor de casa mea, de viata mea de aici si parca imi cautam linistea la fiecare aterizare a avionului pe Otopeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.