Setari Cookie-uri

Naomi Campbell, in conflict cu intreaga lume

Naomi Campbell, singurul model de culoare care a aparut pe copertele revistei Vogue, s-a facut remarcata nu numai cu ajutorul formelor sale de invidiat, ci si din cauza conflictelor cu persoanele din jurul ei.

Naomi Campbell, singurul model de culoare care a aparut pe copertele revistei Vogue, s-a facut remarcata nu numai cu ajutorul formelor sale de invidiat, ci si din cauza conflictelor cu persoanele din jurul ei.

Cu o cariera de manechin plina de succes, vedeta a reusit sa tina ocupata prima pagina a ziarelor de scandal de nenumarate ori, reusind sa uimeasca prin violenta care o caracterizeaza.

Invitata anul acesta la emisiunea cunoscutei Oprah Winfrey, fotomodelul a socat intreaga lume prin declaratia pe care a facut-o referitoare la accesele sale de furie. Printre lacrimi, a mai marturisit si ca, dupa fiecare problema pe care o provoaca, se simte vinovata si ii pare nespus de rau.

Dar va propun sa uitam momentul plin de adevar si de sensibilitate profunda si sa ne amintim gafele si problemele facute de rasfata vedeta.

Menajere si soferi

Cunoscuta pentru temperamentul sau vulcanic, Naomi a avut parte de numeroase altercatii cu cei care o slujesc zilnic. Dupa ce in anul 2004 si 2006 a palmuit si respectiv lovit cu telefonul mobil doua menajere, una dintre ele fiind romanca, in anul 2010 atentia s-a indreptat catre sofer. Se pare ca, suspectat de faptul ca il ajuta la escapade amoroase pe iubitul rus al acesteia, Vladislav Doronin, angajatul a avut parte de mai multe lovituri peste cap, locul preferat al fotomodelului. Inainte ca autoritatile sa ajunga la locul incidentului, Campbell a luat decizia sa paraseasca masina si sa mearga pe jos insa, dupa ceva timp, a mers la sectia de politie pentru a colabora cu acestia.

Companii

In urma colaborarii dintre compania Moodform Mission, companie specializata in promovarea parfumurilor, si fotomodelul de culoare, aceasta din urma a fost data in judecata deoarece, in urma vanzarilor celor doua parfumuri, Naomi si-a insusit mai multi bani decat era prevazut in contract.

Presa

Pe langa faima si bani, celebritatea inseamna si asumarea anumitor riscuri, precum lipsa intimitatii sau paparazzi. Insa, chiar si dupa atatia ani, vedeta inca nu a inteles ce inseamna cooperarea cu presa. Acesta poate fi si motivul pentru care fotografii sunt loviti de fiecare data cand manechinul prinde ocazia, nu putini fiind cei care au avut onoarea de a face cunostinta cu “palma Campbell”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.