Setari Cookie-uri

Iubire interzisa - Cauza mortii Printesei Diana

Printesa Diana a fost asasinata, a afirmat ieri, Michael Mansfield, avocat regal, care a reprezentat casa regala in timpul anchetei desfasurate de autoritatile franceze, dupa decesul printesei in accidentul produs intr-un tunel parizian in 1997.

Printesa Diana a fost asasinata, a afirmat ieri, Michael Mansfield, avocat regal, care a reprezentat casa regala in timpul anchetei desfasurate de autoritatile franceze, dupa decesul printesei in accidentul produs intr-un tunel parizian in 1997.

Lady Diana Spencer (1961 - 1997), future Princess of Wales sheltering under an umbrella. (Photo by Hulton Archive/Getty Images)

Printesa Diana "avea motive credibile si absolut de inteles" sa se teama ca este spionata, pentru ca reprezenta o amenintare pentru familia regala si pentru monarhia britanica, a declarat procurorul regal Michael Mansfield, potrivit express.co.uk.

Michael Mansfield, care l-a reprezentat si pe magnatul Mohamed Al Fayed in timpul anchetei ce a urmat mortii fiului sau Dodi si a printesei Diana, a declarat: "Am toate motivele sa cred ca acele decese au reprezentat rezultatul unei crime", arata siteul de stiri 9AM.ro.

"A existat o combinatie de motive pentru a explica dorinta unora de a-i vedea morti pe printesa Diana si pe Dodi, multe dintre aceste motive fiind repetate de multe ori de Mohamed Al Fayed", a declarat acelasi Michael Mansfield.

Printre acestea se afla zvonul potrivit caruia printesa Diana ar fi fost insarcinata cu Dodi Al Fayed si ca intentiona sa se casatoreasca cu acesta. Mohamed Al Fayed a declarat de multe ori ca cei doi au fost victimele rasismului, deoarece Dodi era musulman.

"Imi este foarte greu sa accept ca ceea ce s-a intamplat a fost un simplu accident, a mai declarat Mansfield. Eu mereu am crezut ca orice ar fi provocat acel eveniment nu a fost un simplu accident, iar aceasta concluzie au impartasit-o si anchetatorii".

Interesul major al publicului fata de posibilitatea existentei unei conspiratii in spatele mortii printesei Diana si a lui Dodi Al Fayed, survenita pe 31 august 1997, a propulsat autobiografia lui Michael Mansfield, intitulata Memoirs Of A Radical Lawyer, in topul celor mai bine vandute romane din Marea Britanie. In opinia specialistilor, vanzarile vor creste si mai mult in viitorul apropiat, deoarece editura Bloomsbury intentioneaza sa lanseze o versiune speciala, cartonata, a acestui volum, la inceputul lunii septembrie, la o saptamana dupa cea de-a 13-a comemorare a mortii printesei Diana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.