Setari Cookie-uri

Vedetele cu cele mai mari incasari din 2010

Vedetele reprezinta o fabrica de bani, acestea reusind sa faca bani din orice scot pe piata: albume, parfumuri, vestimentatie, rujuri si chiar papusi. Anul acesta, foarte multe staruri tinere si de-abia lansate au reusit sa detroneze nume celebre ale Hollywood-ului precum Madonna, Angelina Jolie sau Whitney Houston.

Lady Gaga se bucura de o viata ca in povesti: este una dintre cele mai influente celebritati, castiga numeroase premii muzicale, paparazzi sunt pe urmele ei tot timpul, castiga foarte multi bani si are si un iubit care o sustine si o incurajeaza.

3. Britney Spears – 41 milioane de lire sterline


Desi anul acesta nu a venit cu nimic nou pe piata muzicala, Britney a reusit sa isi mareasca averea. Vedeta este imaginea casei de moda Candie’s si, in curand, va lansa o noua melodie care, cu siguranta, va deveni hit pe plan international.

2. Beyonce – 56 milioane de lire sterline

Beyonce se poate considera o femeie de afaceri. Cantareata a incasat anul acesta cecuri de la mari companii internationale precum Nintendo sau L’Oreal. Brandul House of Dereon se bucura de un mare succes, frumoasa mulatra fiind imaginea noii colectii.

1. Oprah – 203 milioane de lire sterline

Oprah reuseste sa se mentina in topul celor mai bogate celebritati din intreaga lume, detasandu-se cu usurinta de celelalte aspirante la prima pozitie. Venitul lui Winfrey provine din imperiul sau in domeniul mass-media si va creste si mai mult odata cu lansarea propriului sau canal de televiziune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.