Setari Cookie-uri

Dezastru: Top 5 cele mai prost imbracate celebritati ale anului 2010

Au in spate numeroase echipe de stilisti, insa reusesc sa dea gres de fiecare data cand ies in public, dezamagind fanii. Vedetele de la Hollywood nu inteleg faptul ca excentricul si combinatiile ciudate pe care le poarta la evenimentele mondene reusesc sa le plaseze in sfera celor mai prost imbracate celebritati si continua sa se imbrace cum doresc, netinand cont de parerile stilistilor care comenteaza pentru revistele mondene.

Mai jos, aveti videoclipul “Hot’n Cold” – Katty Perry and Elmo:





2. Lindsay Lohan – 17 % din voturi

Locul 2 este o surpriza deoarece nimeni nu se astepta ca pe aceasta pozitie sa se situeze Lidsay. Vedeta nu a participat la foarte multe evenimente mondene anul acesta, ea fiind in atentia paparazzi-lor din alte motive: puscarie, droguri si alcool.

Stilul vestimentar al lui Lindsay este unul neingrijit, lasand prea multa piele la vedere si, de cele mai multe ori, reuseste sa ajunga in zona vulgarului prin alegerile pe care le face. Imagini aici si aici.

1. Lady Gaga – 55 % din voturi

Gaga a reusit sa acumuleze 55 % din totalul voturilor, fiind de departe cea mai prost imbracata celebritate a anului. Rochia de carne pe care artista a purtat-o la gala premiilor MTV Video Music Awards i-a adus numerosi dusmani,printre care se numara si reprezentantii PETA.

Rochia din carne a fost accesorizata pe masura: pantofi cu platforma acoperiti in intregime cu carne, poseta din carne, o bucata de carne pe cap in loc de palarie alaturi de un colier, bratara si inele cu diamante.

Designerul care a venit cu idea a fost Franc Fernandez. Acesta sustine ca “outfit-ul” a fost realizat din carne adevarata si ca a lucrat 2 zile la confectionarea rochiei.

Imagini aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.