Setari Cookie-uri

Cenusareasa? Printul de Monaco are o aventura cu o dansatoare romanca

Printul Ernst August de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, are o aventura cu o fosta dansatoare de club romana, in varsta de 22 de ani.

Printul Ernst August de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, are o aventura cu o fosta dansatoare de club romana, in varsta de 22 de ani.

Printul, in varsta de 56 de ani, un var al reginei Elizabeth a II-a, a fost fotografiat in mai multe locuri din Europa alaturi de o femeie despre care Daily Mail scrie ca se numeste Simona si este din Romania. Aceeasi sursa spune ca in present tanara face reclama pentru un lant de bordeluri din Austria.

In timp ce specaulatiile privind o despartire a cuplului regal se inmultesc, surse apropiate cuplului spun ca cei doi s-au au ajuns la comun acord sa aibe vieti separate dar fara a divorta.

Simona a intrat in “peisajul” regal dupa Craciunul din 2009, cand a fost fotografiata alaturi de Printul Ernst August de Hanovra pe o plaja in Phuket, Thailanda, in timp ce Caroline, in varsta de 53 de ani, isi petrecea vacanta in statiunea Crans-Montana (Elvetia). Atunci au inceput sa apara primele speculatii privind un posibil divort, care ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare din istorie: printul are o avere estimata la peste 5 miliarde de lire sterline, iar potrivit legilor germane si franceze, Caroline are dreptul la jumatate.

La acea vreme, presa germana i-a luat apararea lui Caroline de Monaco, ziarul Hamburger Abendblatt” titrand "Tradata!" iar cotidianul Bild titra "Biata Caroline...".

In noiembrie, un reporter al revistei Bunte s-a dus in Romania, in orasul in care s-a nascut Simona. El a discutat cu mama si prietenii ei si a aflat ca Simona, care a crescut intr-o familie saraca, a fost animatoare intr-un club de noapte, inainte de a ajunge in Occident unde a inceput o cariera de model.

Intre timp, Caroline de Monaco pastreaza tacerea in legatura cu acest subiect. Anul acesta a fost alaturi de sotul sau intr-un proces intentat de print unui proprietar de club din Kenya, care l-a acuzat de agresiune in urma cu aproape 10 ani. Insa, Ernst a fost absent de la angajamentele oficiale ale familiei regale.

Sursa: 9AM
Sursa foto prima pagina: captura foto din dailymail.com


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.