Setari Cookie-uri

Prima caravana educationala de filme cu mesaj ecologic a inceput la Bucuresti

In perioada 5 -15 mai, prima caravana educationala de filme cu mesaj ecologic, Guerilla Verde, porneste astazi din Bucuresti si se va opri in cinci alte orase din intreaga tara. Celelalte orase aflate pe traseul caravanei sunt: Focsani (6 mai), Brasov (7 mai), Sighisoara (8-9 mai), Cluj (10-11 mai) si Timisoara (12-13 mai). Exceptand Sighisoara, proiectiile vor fi precedate de conferinte de presa, organizate cu sprijinul primariilor. Accesul in sala este gratuit pentru elevi si studenti. Proiectul este sustinut de Ministerul Mediului, Asociatia Eco Tic, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Asociatia Environ cat si de primariile si consiliile locale din orasele aflate pe traseul caravanei. Partenerii ONG Viitor Plus, EcoAssist, Terra Mileniul III, WWF Danube-Carpathian Programme si Salvati Dunarea si Delta sustin Guerilla Verde in mod activ, reprezentantii acestora deplasandu-se impreuna cu caravana in tara.

Proiectul este sustinut de Ministerul Mediului, Asociatia Eco Tic, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Asociatia Environ cat si de primariile si consiliile locale din orasele aflate pe traseul caravanei.
ONG-urile Viitor Plus, EcoAssist, Terra Mileniul III, WWF Danube-Carpathian Programme si Salvati Dunarea si Delta sustin Guerilla Verde in mod activ, reprezentantii acestora deplasandu-se impreuna cu caravana in tara.

Guerilla Verde face parte din un proiect mai amplu, numit generic BETI (Better Education Through Innovation), care isi propune sa contribuie la educatia generatiei de maine prin intermediul filmului, prezentat ca parte a tehnologiei digitale si ca metoda alternativa de educatie. Temele ce urmeaza a fi abordate pe parcursul acestui proiect pilot, prin intermediul filmelor, sunt: protectia mediului, sanatate si minoritati.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.