Setari Cookie-uri

Zambet pe chipul copiilor orfani

Sambata, 6 octombrie, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall s-a transformat pentru cateva ore in "cinematograful pinguinilor".

Sambata, 6 octombrie, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall s-a transformat pentru cateva ore in „cinematograful pinguinilor”. Copii din trei centre de plasament din capitala au primit o multime de cadouri si au avut parte de un spectacol inedit, cu baloane, ghirlande, placi de surf si o super-comedie animata, Cu totii la surf! (Surf's Up).

Peste 140 de copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, a Fundatiei A.R.M.S. - Centrul Social Sfanta Macrina, precum si a Fundatiei Philip House au participat sambata la „petrecerea campionilor din Shiverpool”, tinutul pinguinilor care au inventat surf-ul. Inca de la intrare, ei au fost intampinati de protagonistul comediei, Cody Maverick, si de asistentele lui, care i-au echipat pe micuti cu labute magice de pinguin si ghirlande de campion.

Sub motto-ul „Cei mici sunt pe val!”, copiii au invatat sa cante si sa danseze „pinguineste”, au intrat in jocurile propuse de gazdele evenimentului si au gustat delicioasele meniuri ale pinguinilor. Surprizele nu s-au oprit aici, micutii si-au putut admira eroii favoriti si pe marele ecran, intr-o minunata poveste despre prietenie si curaj, Cu totii la Surf (Surf's Up). In final, toti cei prezenti au primit cadouri constand in postere cu autografele pinguinilor, baloane si alte jucarii.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a incuraja accesul copiilor defavorizati la programele culturale desfasurate de Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. El a beneficiat de sprijinul Kinder Pingui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.