Setari Cookie-uri

Lilo si Stitch pe DVD

Nominalizat la Oscar pentru cea mai buna animatie, filmul "Lilo si Stitch" ne imbie, pe muzica lui Elvis si in ritm de hula, in atmosfera de vacanta din Hawaii intr-o aventura antrenanta, cu traditii insolite, petreceri Luau si surfing! Gata de distractie?

Nominalizat la Oscar pentru cea mai bun animaie, filmul "Lilo i Stitch" ne imbie, pe muzica lui Elvis i in ritm de hula, in atmosfera de vacan din Hawaii intr-o aventura antrenant, cu tradiii insolite, petreceri Luau i surfing! Gata de distracie?

Pe punctul de a fi scoas de sub tutela lui Nani (voce Tia Carrere), autoritara sa sor mai mare, Lilo (voce Daveigh Chase), o micu hawaiian, ii cere unei stele cztoare s-i trimit un prieten care s-i fie mereu alturi. Ca prin minune, galaxia ii trimite o creatur ciudat pe care Lilo, considerandu-o un caine mai neobinuit, o adopt i o boteaz "Stitch", netiind c are de-a face, de fapt, cu un experiment genetic rezistent la gloane i foc i dotat cu puteri speciale, care a evadat din spaiu i este urmrit de poliia galactic. Urmrind doar s se pun la adpost de vantorii de recompense aflai pe urmele sale, Stitch (voce Chris Sanders) primete cu bucurie ideea adopiei, dar, ajuns “acas”, distruge tot ce atinge, dezlnuind un adevrat haos i atrgand furia lui Nani, care are cel mai mult de suferit de pe urma noului animal de companie al surorii sale.

Cu toate acestea, Lilo nu inceteaz s-l iubeasc i s-l educe cu rbdare i chiar il transform in imitator al lui Elvis Presley, eroul ei. Datorit credinei sale in "ohana", familia hawaiian, Lilo reuete s ajung la inima lui Stitch i s-i druiasc ceea ce el, ca experiment extraterestru, n-ar fi trebuit niciodat s aib: afeciune. Astfel, cand cele dou fete risc s fie desprite, iar Lilo este rpit de extrateretri, Stitch realizeaz c face i el parte din familie i incearc s-i indrepte greelile. Dac va reui s-i reuneasc familia vom vedea urmrind “Lilo i Stitch”, o poveste emoionant despre puterea loialitii, prieteniei i familiei.

In coloana sonor vom recunoate atat melodii ale lui Elvis Presley, cat i muzica tradiional hawaiian. DVD-ul vine la pachet cu o mulime de bonusuri: o cltorie cu Stitch in timp, o vizit in locaiile care i-au inspirat pe regizori, secrete din culisele produciei filmului, lecie de dans hula i realizarea animaiei pentru acest dans, scene tiate, melodii ale lui Elvis interpretate de cantreaa country Wynonna, videoclipul piesei "I Can't Help Falling in Love" cu formaia suedez A-Teens i trailer-ele indrgitelor producii Disney “Frumoasa i Bestia”, “Aladdin”, “Mica Siren” i “Regele Leu”.

Film distribuit de Prooptiki Romania

Pre recomandat: 49,9 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.