Setari Cookie-uri

Iubitul mamei mele

Dragostea la varsta a doua, boala grea. Dar nici in adolescenta nu e deloc mai usoara…

Dragostea la vârsta a doua, boal grea. Dar nici în adolescen nu e deloc mai uoar… Iar când Cupidon lovete simultan în mam i fiic, iubirea se ridic la ptrat, contagioas, amuzant i imprevizibil. Asa, ca în “Iubitul mamei mele”, o comedie romantic savuroas, cu Michelle Pfeiffer i Paul Rudd în rolurile principale.

Pentru Rosie (Michelle Pfeiffer), viaa amoroas nu mai este de mult de actualitate. Este o femeie divorat, în toat firea, dedicat fiicei sale adolescente i carierei sale de productor de film. i poate c nimic n-ar fi putut s schimbe aceast monotonie confortabil cu care s-a resemnat dac Izzy, fiica sa, nu ar tri sentimentele copleitoare ale tranziiei de la vârsta copilriei, petrecut, pân recent, alturi de ppuile Barbie, la preocuprile i frmântrile adolescenei. Primii fluturai în stomac se instaleaz subit, acompaniai de frustrri pân atunci necunoscute, o nou generaie de pozne i, una peste alta, o drastic nesiguran de sine. Mda, greu s fii mam! Mai ales c ei însi îi cade cu tronc Adam (Paul Rudd), un brbat nepermis de tânr, cu care ar trebui s aib o relaie strict profesional… îi zice raiunea. i totui…

La început, raiunea este amorit cu mici "derogri" de la numrul real de ani împlinii, astfel încât diferena s fie mai suportabil. Idila se insinueaz subtil, rscolind pasiuni bine ascunse i senzaii de care Rosie habar nu avea c mai exist. O clip de sinceritate, în care cei doi îi destinuie adevrata vârst, o determin pe Rosie s pun punct idilei, convins c apropierea fizic nu este suficient pentru o relaie adevrat. Numai c Adam nu se las aa uor i începe o adevarat campanie de surprize i cadouri pentru a-i recâtiga iubita.

În timp ce Rosie crede c, la vârsta ei, nu-i mai poate permite o idil dezinvolt i iresponsabil, Izzy (Saoirse Ronan), adolescent debutant, se confrunt cu noi situaii i sentimente, netiind dac ceea ce simte este dragoste sau altceva. Noroc c Mama Natur (Tracey Ullman) le supravegheaz, încercând s le dirijeze aciunile în spiritul legilor nescrise care guverneaz lumea. Le va face oare viaa mai uoar? Vom afla urmrind "Iubitul mamei mele", o comedie romantic irezistibil, cu Michelle Pfeiffer i Paul Rudd în rolurile principale, oferit tuturor îndrgostiilor de Prooptiki România. Filmul, însoit de bonusuri speciale, constând în interviuri cu toi actorii din distribuie, este disponibil pe DVD începând cu aceasta sptmân în hypermarket-uri i magazinele de specialitate, la un pre recomandat de 54,9 RON.

Vizionare plcut!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.