Setari Cookie-uri

(P)Dans cu DAnce Time

Poate ca fiecaruia dintre noi i-a trecut prin gand sa urmeze cursuri de dans. Si poate ca intotdeauna a intervenit ceva care a avut prioritate in fata acestui gand sau inaintea ta, a celei ce si-a dorit sa invete sa danseze.

Poate ca fiecaruia dintre noi i-a trecut prin gand sa urmeze cursuri de dans. Si poate ca intotdeauna a intervenit ceva care a avut prioritate in fata acestui gand sau inaintea ta, a celei ce si-a dorit sa invete sa danseze.

Dar acum noi spunem ca niciodata nu a fost mai simplu sa urmezi cursuri de dans si sa te bucuri de beneficiile aduse de dans impreuna cu noi, Scoala de Dans Dance Time. Si asta pentru ca avem instructori excelenti, sali de pregatire pe masura, pasiune, devotament, respect pentru clienti si pentru ceea ce facem de trei ani de zile.

Modul de lucru, programa, sistemul sunt alese atent, stilurile de dans variate si mai putem spune ca cel putin la modulele de incepatori nu va trebuie neaparat un partener pentru a invata dansuri de societate (Tango, Vals lent, Vals vienez (Valsul miresei), Slow-Fox, Quick-Step) si dansuri latino-americane (Salsa, Merengue, Cha-cha, Samba, Rumba, Jive, Rock`n`roll si Passo-Doble).




Si ca sa ai rezultate foarte bune intr-un timp scurt am pregatit la orele de grup un sistem de lucru pe module, grade de dificultate, grupe mici cu maxim de 8 sau 12 persoane, in functie de sala de dans.
Daca esti grabita si vrei ceva concentrat atunci iti recomandam lectii particulare cu program flexibil si instructor personal.

De se aproprie nunta si ai nevoie de cursuri de dans pentru nunta ta avem trei pachete special concepute in functie timpul ramas pana la nunta, de buget si binenteles dorinte tale.

Si mai mult de atat imbracati de gala,de la 2 la 5-6 perechi de dansatori profesionisti ce reprezinta Romania la Campionatele Internationale de Dans Sportiv, va pot incanta cu demonstratii extraordinare pe dansuri de societate si dansuri latino-americane la nunta, evenimentul sau petrecerea din viata ta sau a companiei tale.

Noi te asteptam pe www.dancetime.ro si apoi la cursuri pentru ca in final sa poti spune si tu “Stiu sa dansez”.

Scoala de Dans DAnce Time - Si te bucuri mai mult de viata ta

www.dancetime.ro





Kudika
13 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.