Fundatia Culturala Phoenix organizeaza pe 3 septembrie, la Sala Polivalenta, primul concert Juanes din Romania, informeaza un comunicat al fundatiei Phoenix, potrivit NewsIn.

Locuri nestiute din Los Angeles

Artist polivalent, Juanes este cantaretul, chitaristul, producatorul, compozitorul si autorul tuturor cantecelor sale. Pana in prezent artistul a scos pe piata 4 albume solo, printre care "Fijate Bien", "Un Dia Normal", "Mi sangre" si "La Vida... Es Un Ratico" ( "The Life is a Moment"), din al carui turneu de promovare face parte si concertul de la Sala Polivalenta din aceasta toamna.

Juanes este pana in prezent fericitul castigator a 12 premii Latin Grammy. Dar pe langa cariera sa de artist, el a infiintat si Fundatia umanitara "Mi Sangre".

Artistul sud-american Juanes, pe numele sau adevarat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, este unul dintre cei mai bine cotati artisti pe plan international, fiind declarat de catre Los Angeles Times "cea mai importanta figura a muzicii latine" si numit de catre Time Magazine "Unul din topul 100 al celor mai influente persoane din lume".

Sursa: Top10music.ro

Citeste mai multe stiri pe Top10music:

Cerbul de Aur si prima retragere: Provincialii parasesc competitia

Snoop Dogg: Fitze de vedeta

Gianna Nannini in concert la Bucuresti - 22 septembrie - Arenele Romane

Video: Ce s-a intamplat la un concert Taylor Swift? Fanii au tipat minute in sir!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: