(P) Prima TV lanseaza äCalendarul anuluiö!

Kudika
18 Septembrie 2008

Prima TV aduce in premiera pentru Romania un reality show de succes international Fotografii indraznete pentru o cauza nobila

Prima TV aduce in premiera pentru Romania un reality show de succes international
Fotografii indraznete pentru o cauza nobila

De astazi, 18 Septembrie, Prima TV aduce in premiera publicului din Romania un format de succes international! In reality show-ul “Calendarul anului”, prezentat de Virgil Iantu, reprezentanti ai diverselor bresle vor crea cel mai indraznet calendar al anului, cu scop caritabil! In etapa finala, cel mai votat calendar va fi editat si pus in vanzare. Castigul rezultat va fi donat cauzei pentru care reprezentantii breslei si-au invins inhibitiile si s-au expus in ipostaze neconventionale.

Cat de dificila este aceasta experienta inedita pentru niste oameni obisnuiti, veti vedea in “Calendarul anului”! Gospodine sau femei de cariera, taximetristi sau cadre medicale, barmani sau bucatari, toti vor incerca sa treaca peste retineri si complexe pentru o cauza nobila, pozand in ipostaze indraznete. Fotografii Razvan Voiculescu si Corina Olaru, alaturi de stilisti si specialisti in make-up ii vor ajuta pe concurenti sa se dezbrace de prejudecati pentru aproapele lor. Gazda emisiunii, Virgil Iantu, le va afla povestile de viata, ii va sustine in momentele dificile, le va spune o vorba buna si ii va ajuta sa treaca peste toate obstacolele pentru a obtine fotografii indraznete castigatoare.

Fiecare echipa va avea o singura cauza nobila pentru care va poza. Fiecare calendar va fi facut doar cu pozele unei echipe.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.