Setari Cookie-uri

(P) Prima TV lanseaza Calendarul anului!

Prima TV aduce in premiera pentru Romania un reality show de succes international Fotografii indraznete pentru o cauza nobila

Cat de dificila este aceasta experienta inedita pentru niste oameni obisnuiti, veti vedea in “Calendarul anului”! Gospodine sau femei de cariera, taximetristi sau cadre medicale, barmani sau bucatari, toti vor incerca sa treaca peste retineri si complexe pentru o cauza nobila, pozand in ipostaze indraznete. Fotografii Razvan Voiculescu si Corina Olaru, alaturi de stilisti si specialisti in make-up ii vor ajuta pe concurenti sa se dezbrace de prejudecati pentru aproapele lor. Gazda emisiunii, Virgil Iantu, le va afla povestile de viata, ii va sustine in momentele dificile, le va spune o vorba buna si ii va ajuta sa treaca peste toate obstacolele pentru a obtine fotografii indraznete castigatoare.

Fiecare echipa va avea o singura cauza nobila pentru care va poza. Fiecare calendar va fi facut doar cu pozele unei echipe.

Juriul format din Doina Levintza, Ovidiu Buta si Ruxandra Rusan va puncta cele mai reusite poze, iar telespectatorii vor putea sa-si voteze echipa preferata. Echipa catigatoare va fi de fiecare data desemnata de catre juriu si de catre telespectatorii ce vor vota.

In aceasta seara, de la ora 20.30, in primul episod al „Calendarului anului”, taximetristii din Constanta intra in competitie, iar cadrele medicale riposteaza provocator. Cu toate ca unii dintre ei nu au mai trecut pe la sala de cateva decenii, taximetristii isi depasesc complexele pentru o cauza nobila si devin fotomodele, in filele celui mai indraznet „Calendar al anului”. Ei si-au unit fortele pentru a-l ajuta pe Georgel Dragomir, un tanar de de 20 ani, care si-a pierdut piciorul stang intr-un accident cumplit.

In vreme ce taximetristii petrec la Constanta o zi fierbinte, la propriu si la figurat, cadrele medicale nu se lasa mai prejos si se mobilizeaza pentru ajutorarea unei colege de breasla, pozand in ipostaze la care nu s-ar fi gandit vreodata. Tanara pentru care medicii si asistentele se vor expune in ipostaze neconventionale la „Calendarul anului”, este Roxana Petrea, in varsta de 26 de ani. Roxana este o asistenta medicala care sufera de miastenia agravis, o boala care duce in timp la atrofierea muschilor, ceea ce poate provoca oricand moartea prin sufocare. Roxana are nevoie de operatie pentru ca boala este intr-un stadiu avansat si in orice clipa poate ramane paralizata.

Ce surprize le-au rezervat concurentilor fotografii Razvan Voiculescu si Corina Olaru, cum se descurca cele doua echipe, si cum destinde atmosfera Virgil Iantu, vedeti astazi, de la ora 20.30, numai la Prima TV!

Pentru mai multe detalii, accesati http://calendar.primatv.ro



Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai detine in Romania postul de televiziune Kiss TV, precum si radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM.

http://calendar.primatv.ro



Kudika
18 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.