Nu de mult, autoarea "Sex and the City", Candance Bushell, anunta ca vine cu o noua poveste despre Carrie & Co, dar nu se stia daca fetele vor mai continua.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Intre timp insa, cele patru actrite, Sarah Jessica Parker (43), Kim Cattrall (52), Cynthia Nixon (42), si Kristin Davis (43), s-au hotarat sa accepte aceasta noua provocare si sa apara in viitorul film "Sex and the City: The Movie".

In septembrie, cand a fost anuntata continuarea filmului, Parker declara ca daca povestea nu e buna, atunci ea nu vede niciun motiv pentru care sa apara in film.

"Povestea face totul. Daca nu putem spune o poveste care sa merite audienta atunci nu o vom face. Suntem norocosi ca publicul ne iubeste de foarte multa vreme", declara Jessica.

Si Cynthia Nixon este incantata de aceasta noua provocare si a declarat ca are cateva idei bune pentru personajul ei, Miranda Hobbes. "As vrea sa o vad pe Miranda impreuna cu Carrie, Charlotte si Samantha plecand impreuna intr-o calatorie nebuna".

Cat despre Samantha Jones, nimic nu se va schimba, tot singura si pusa pe distractie. Pentru ea doar "cerul este limita".

Sursa: 9AM

Autor: Cristina Radulescu

Citeste mai multe stiri pe 9AM:

Obama, incurcat de trena rochiei sotiei sale

America are un nou presedinte: Obama

China cenzureaza discursul de investitura al lui Obama

Ce nu stiai despre Sex and the City. Se filmeaza o noua serie?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: