Nu de mult, autoarea "Sex and the City", Candance Bushell, anunta ca vine cu o noua poveste despre Carrie & Co, dar nu se stia daca fetele vor mai continua.

Ce nu stiai despre Sex and the City. Se filmeaza o noua serie?

Intre timp insa, cele patru actrite, Sarah Jessica Parker (43), Kim Cattrall (52), Cynthia Nixon (42), si Kristin Davis (43), s-au hotarat sa accepte aceasta noua provocare si sa apara in viitorul film "Sex and the City: The Movie".

In septembrie, cand a fost anuntata continuarea filmului, Parker declara ca daca povestea nu e buna, atunci ea nu vede niciun motiv pentru care sa apara in film.

"Povestea face totul. Daca nu putem spune o poveste care sa merite audienta atunci nu o vom face. Suntem norocosi ca publicul ne iubeste de foarte multa vreme", declara Jessica.

Si Cynthia Nixon este incantata de aceasta noua provocare si a declarat ca are cateva idei bune pentru personajul ei, Miranda Hobbes. "As vrea sa o vad pe Miranda impreuna cu Carrie, Charlotte si Samantha plecand impreuna intr-o calatorie nebuna".

Cat despre Samantha Jones, nimic nu se va schimba, tot singura si pusa pe distractie. Pentru ea doar "cerul este limita".

Sursa: 9AM

Autor: Cristina Radulescu

Citeste mai multe stiri pe 9AM:

Obama, incurcat de trena rochiei sotiei sale

America are un nou presedinte: Obama

China cenzureaza discursul de investitura al lui Obama

10 lectii fabuloase pe care le-am invatat din Sex and the City
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: