Setari Cookie-uri

Sandra, in concert la Bucuresti

Incepand cu data de 14 iulie, fanii Sandrei, regina muzicii disco a anilor '80, pot achizitiona bilete la concertul pe care aceasta va urma sa-l sustina pe 6 noiembrie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti!

Incepand cu data de 14 iulie, fanii Sandrei, regina muzicii disco a anilor '80, pot achizitiona bilete la concertul pe care aceasta va urma sa-l sustina pe 6 noiembrie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti!

Project Events a pus recent in vanzare biletele pentru show-ul ce va fi reprezenta un nou inceput pentru artista! Chiar si numele noului sau album spune totul despre revenirea Sandrei. Albumul "Back to life" a fost lansat pe 27 martie 2009 si include 15 piese. Cel mai nou single se numeste "The night is still young" si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce "If I were a boy" si Fergie "Big girls don't cry".

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 250 de lei. Acestea sunt impartite in mai multe categorii de preturi, in functie de sectoare. Categoriile se impart astfel: VIP - 250 lei, categoria I - 200 lei, categoria II - 170 lei, categoria III - 140 lei, categoria IV - 110 lei, categoria V - 80 lei.

Citește și:

In concertul de la Bucuresti, artista va interpreta atat piesele de pe noul album, cat si hiturile care au facut-o celebra in anii 80: "Maria Magdalena", "In the Heat of the Night", "Hi Hi Hi", "Everlasting Love". Astfel artista va incerca sa aduca in capitala noastra un pic din atmosfera acelor frumosi ani

Biletele pentru concertul ce va nota revenirea artistei pe scena vor putea fi achizitionate de la casieria Salii Palatului, de la magazinele Diverta, de la magazinul Muzica si online de pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro!

I close my eyes

In the heat of the night

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.