Picioarele sunt cele mai admirate parti ale corpului unei femei. Nu putine sunt vedetele de peste hotare care si-au asigurat, pe sume foarte mari de bani, aceasta parte a corpului. Chiar daca Mama Natura nu a fost foarte darnica cu tine din acest punct de vedere, nu trebuie sa te ingrijorezi, totul se poate rezolva printr-o simpla interventie chirurgicala.

Comparativ cu alte parti ale corpului, nu atat de vizibile, gambele sunt frecvent expuse privirii celorlalti, mai ales in sezonul cald. Dorinta de a avea picioare cat mai atragatoare le indeamna pe femei, si nu numai, sa caute perfectiunea.

Daca sunt prea groase, lipoaspiratia le poate modela spre subtiere, dar mai interesant este atunci cand linia lor este dreapta sau sunt prea departate una de cealalta („picioare cracanate”) si trebuie sa le fie conturata forma. Retusarea formei gambelor se poate realiza fie prin implant, fie prin injectari de grasime proprie sau substante cum ar fi acidul hialuronic.

„Consider ca implantul de gambe e una dintre cele mai de durata si multumitoare interventii chirurgicale de natura estetica. Daca acum 5 ani, de exemplu, numarul de operatii de acest fel era de 2 pe an, acum una din zece femei care intra in cabinetul meu isi doreste o remodelare a gambelor cu implant.”, a declarat chirurgul estetician Calin Dobos.

Cum sa ai picioarele perfecte?

Forma implantelor de gamba este una alungita, ca o tigara de foi (trabuc) iar suprafata lor este neteda, comparativ cu cele de la sani care se recomanda sa fie texturate, pentru a reduce riscul de deplasare. In cazul implantelor de gambe, tocmai datorita formei specifice, riscul de sucire/invartire este zero. Acestea au invelisul din silicon si contin silicon sub forma de gel coeziv.

„Dimensiunea implantelor poate sa diferei n functie de situatia clinica. Acestea se pot aplica peste muschi sau sub muschi. Incizia se face in spatele genunchiului, in timp devenind aproape invizibila. Operatia este una nesangeranda, interventia realizandu-se cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigura o vindecare mai rapida. Folosind aceste tehnici, implanturile sunt protejate de tesutul subcutanat sau de fibrele musculare, producand un aspect natural, confortabil si un rezultat placut.”, a adaugat chirurgul estetician.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: