Setari Cookie-uri

Reteta garantata pentru fericire alaturi de Fat-Frumos

Ca sa poti alege trebuie sa stii ce vrei.

Unde sa intalnesti persoana potrivita daca tu te-ai izolat in casa, daca ti-ai construit o alta lume , altfel decat cea naturala?

Ai fost ranita o data, de doua ori, de zece ori. Ai suferit, ai obosit, ti-ai pierdut speranta si credinta ca exista barbati buni, adevarati, speciali si imbratisezi prejudecata colectiva , cum ca: toti barbatii sunt la fel!

Gresit! Gresit! Gresit!

Am o veste pentru tine: FIECARE E UNIC SI IREPETABIL

Si e atat de frumos sa descoperi acest adevar, si atata implinire iti aduce…incat ai sa regreti timpul irosit, timp in care te-ai ascuns, in care ai zacut in spatele filmelor, revistelor, a televizorul, a depresiei, a inactivitatii.

STOP!

Asculta atent ce-ti spun: Arunca revistele, filmele , povestile altora, televizorul pe geam, acum. E cel mai bun lucru pe care-l poti face! Fa-l acum!!!!

Iesi afara, traieste, indrazneste sa zambesti fiecarui trecator, saluta soarele, pasarile, imbratiseaza plantele, copacii, intinde-te sub soare, viseaza!

Iesi la plimbare, in parcuri, in excursii, la teatru, la petreceri. Iesi si ai sa-l intalnesti. Pregateste- te pentru intalnirea cu El, cu viata ajutandu-te de urmatoarele intrebari:

Intrebari revelatoare:

Cand ai iesit ultima oara in natura, la pescuit, la catarat munti? Cand te-ai plimbat ultima oara cu bicicleta? Cand ai alergat ultima oara in parc? Cand te-ai indragostit ultima oara? Cand i-ai spus prietenei tale cat de mult o iubesti? Cand ai visat ultima oara cu ochii deschisi sub soare?

Alte intrebari revelatoare, purtatoare de adevar, de constientizare:

Cum vrei sa arate barbatul pe care sa-l iubesti? Cum vrei sa fii iubita? Ce fel de relatie iti doresti? Cum si unde te vezi in urmatorii 5 ani?

Imagineaza-ti, vizualizeaza momentul intalnirii cu partenerul potrivit. El asteapta sa-l chemi. E pregatit, e acolo, e al tau, pe veci… Alege sa vorbesti cu tine, cu mine, cu viata. Si nu uita: Poti fi orice vrei in viata asta. Tot ce ai nevoie este: curaj si incredere in sine. Ne auzim dupa ce-ti raspunzi, dupa ce vorbesti cu tine, dupa ce stii unde vrei sa ajungi. Te astept sa luptam cu temerile, cu prejudecatile, cu vechile obiceiuri. Avem o lume de cucerit!

Pe curand,

Andreea Papp

Daca vrei sa citesti imediat un material gratuit de 35 de pagini despre cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor scris de mine, intra pe www.stilultau.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.