Singurul lucru mai bun decat cadourile de iepuras sunt mancarurile speciale de sarbatori pe care le astepti in fiecare an, chiar daca stii ca vei munci mai mult! Cozonac, pasti de toate felurile, drob, bors de miel, fripturi speciale si mai ales oua rosii toate ti se insira pe masa, fara rezerve.
2. In loc de umpluturi grase si sosuri la care folosesti condimente la plic, opteaza pentru carne fiarta si-apoi unduita in ulei de masline, strecurata, condimentata cu ierburi pisate. Pentru mancarurile de carne slabe in calorii, pastereaza zeama de la carne, nu si grasimea, gateste la foc moderat si "spumuieste" ciorbele, si adauga un pahar de vin potrivit la fripturi 3. In loc de sosurile cu unt, margarina si grasimi, incearca pireul de prune sau de pere ori sucul de mere 4. Nu uita de fructe: sunt sursa ta de antioxidanti si vitamina C 5. Un platou de sarbatori nu trebuie sa rateze salata, morcovii, telina! 6. La cozonaci, incearca sa nu ingrasi aluaturile si sa folsoesti cateva linguri de iaurt degresat 7. Pentru ca tentatia fata de dulciuri sa nu te copleseasca, tine intr-un bol special cateva bomboane mai tari de menta si uita de prajiturile cu crema. Sursa: idieta.ro- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- David Beckham te inspiră cu cele mai iubite cadouri Ninja de sărbători
- Mâncăruri de Crăciun - Sărbători alături de cei dragi savurând preparate de Crăciun cu aromă de drag și dragoste d-acasă
- Cum să ai o relație de dragoste mai echilibrată: Top 5 sfaturi de Valentine's Day