Ca sa urmati acest regim de slabire este bine sa va faceti proviziile din timp. Nu e indicat sa va uitati la televizor in timp ce mancati. Vederea stimuleaza secretiile gastrice si secretiile glandelor salivare dand senzatia de foame chiar si imediat dupa masa. Daca activitatea zilnica va solicita foarte mult, suplimentati cantitatea de alimente cu 20 - 30 % pentru a putea face fata efortului. Nu beti apa imediat dupa masa ca sa aveti senzatia ca v-ati saturat. Apa va incetini procesul digestiv dar va provoca efecte neplacute cum ar fi durerile de stomac ce vor apare dupa un timp. Cantitatile de hrana le puteti servi dupa cum aveti orarul zilnic. Totusi masa principala va fi servita pana in ora 18. PRIMA SAPTAMANA Luni: Un grapefrut; 150 g peste proaspat fiert si condimentat dupa gust; 250 g fasole verde fiarta, fara ulei prajit; 5 g de unt; 30 g cascaval din lapte de vaca; 200 g salata de fructe fara zahar; 20 g paine integrala. Marti: Un bol de paste fainoase cu bucati mici de carne de pui fiarta, fara sos din comert; 125 g de muschi de vaca la gratar; 250 g de tocana din rosii si dovlecei fiarta cu ulei de masline; 5 g de unt; 100 g de branza alba de vaci; un fruct de sezon; 20 g paine completa. Miercuri: 50 g de salata de castraveti cu piper si otet; 150 g carne de pui fripta; 250 g de piure de morcovi; 5 g de unt; 20 g de branza topita; un mar; 20 g de paine completa. Joi: 6-7 ridichi de luna; 100 g de friptura de vitel; 250 g de varza fiarta; 10 g de svaiter; doua fructe de sezon; 20 g de paine completa. Vineri: 50 g de morcovi fierti; 125 g de peste fiert si condimentat dupa gust; 100 g de compot de pere; 30 g de branza; 250 g de legume fierte; 20 g de paine completa. Sambata: 50 g de salata de rosii facuta cu doua linguri ulei de foarea-soarelui; 150 g de friptura de vaca; 250 g de telina fiarta; un iaurt de 200 g; un fruct de sezon; 40 g de paine completa. Duminica: Un grapefrut; 150 g de friptura de pui; 250 g de legume fierte; 5 g de unt; 20 g de branza topita; o banana; 20 g de paine completa. A DOUA SAPTAMANA Luni: 50 g de varza rosie fiarta; 5 g de ulei de floarea - soarelui; 150 g de peste fript; 250 g de fasole verde fiarta; 10 g de unt; 100 g de compot de mere; 20 g de paine completa; Marti: 50 g de ciuperci fierte facute salata cu 5 g de ulei de floarea- soarelui si putin otet; doua oua moi; 250 g de spanac fiert; 100 g de branza alba; 30 g de cascaval din lapte de vaca; 20 g paine completa. Miercuri: 50 g de salata de rosii; 125 g de pui fript; 200 g de telina fiarta; doua fructe de sezon; 100 g branza alba; 20 g paine completa. Joi: 50 g de ciuperci fierte in abur; 100 g de friptura de vita; 20 g de branza topita; 200 g de spanac fiert; 20 g de paine completa. Vineri: 200 g de morcovi fierti; 150 g de peste fiert si condimentat cu piper si putin otet de mere; 3 cartofi fierti; 5 g de unt ; un iaurt natural; salata de fructe fara zahar; 40 g de paine completa. Sambata: Salata de sfecla rosie cu doua linguri de ulei de floarea-soarelui; doua oua tari; 250 g de conopida fiarta si condimentata cu ou; 250 g de sfecla rosie fiarta; 5 g de unt; doi biscuiti fara zahar; un fruct de sezon; 20 g de paine completa. Duminica: 75 g de castraveti rasi cu putin otet si marar; 150 g friptura de vitel; 250 g de salata de varza; 5 g de unt; 30 g de branza framantata; 100 g compot de cirese fara zahar; 20 g de paine completa. Un articol de Andrei Radu Sursa: slabsaugras.ro
Video: Pune o conserva in apa fiarta. Nu pot sa cred ce se intampla apoi!
Video de iarna: Ce se intampla cu apa fiarta la -45 grade Celsius?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: