Setari Cookie-uri

Vedete suspectate de anorexie

Apar pe podium, in filme si la evenimentele mondene, sunt admirate de milioane de fete din intreaga lume si nu cantaresc mai mult de 45 de kilograme. O multime de vedete de la Hollywood apar permanent pe copertele tabloidelor datorita siluetelor lor silfide si sunt acuzate ca sufera de anorexie. In trecut, vedete Mary-Kate Olsen, Kate Beckinsale sau Jane Fonda ca au recunoscut ca au fost victimele anorexiei, insa s-au vindecat intre timp care sunt vedetele care ar putea intra in categoria Diagnostic: Anorexie in 2009? Afla aici!

Lindsay Lohan – A avut forme, a avut mari oscilatii in greutate… iar acum are oase la vedere. In 2009, Lindsay este mai slaba ca oricand si nu se sfieste sa ne arate lucrul acesta in costumatii care ii evidentiaza silueta filiforma. De luni de zile, tabloidele americane spun ca vedeta din Mean Girls sufera de anorexie (o problema care a inceput in 2005, cand Lindsay era buna prietena cu mai subtirica Nicole Richie – pentru poza, click aici) si ca, mai mult, Lindsay face orice sa isi mentine greutatea subnutrita prin consumul de medicamente Adderall. Din pacate, mama vedetei, Dina Lohan, nu prea ii ofera sfaturi sanatoase fiicei ei: “Cand vad ca Lindsay e prea slaba, ii spun “Mananca mai mult McDonalds!” a declarat Dina. Pentru poze, click aici.

Eva Herzigova – acum cativa ani, superba Eva Herzigova era imaginea Wonderbra. De ce tocmai ea? Pentr ca Eva avea o silueta cu forme de invidiat, perfecta pentru o campanie de lenjerie intima. Insa in 2009, poze cu Eva in bikini au aparut in revistele din intreaga lume… si Eva era de nerecunoscut – silueta mult mai slaba a vedetei a dat nastere la o serie de speculatii. Chiar daca intre timp, manechinul a nascut de 2 ori, si-a pierdut formele si feminitatea de alta data. Pentru poze comparative de acum si atunci, click aici.


Kudika spune NU anorexiei!










Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.