Setari Cookie-uri

Onduleuri sofisticate a la Marion Cotillard

Marion Cotillard s-a remarcat de la inceputul carierei sale prin simplitate si eleganta. Talentata actrita a fost rasplatita si cu un Oscar in 2008, pentru interpretarea de exceptie a lui Edith Piaf.

Marion Cotillard s-a remarcat de la inceputul carierei sale prin simplitate si eleganta. Talentata actrita a fost rasplatita si cu un Oscar in 2008, pentru interpretarea de exceptie a lui Edith Piaf.

Dec 15, 2009 - New York, New York, USA - Actress MARION COTILLARD attends the New York premiere of 'Nine' held at the Ziegfeld Theater. © Red Carpet Pictures In cea mai noua pelicula, “Inception” il are ca partener pe Leonardo DiCaprio si interpreteaza rolul unei femei misterioase, irezistibile. Aceasta imagine i se potriveste foarte bine si in viata reala, in special cand isi face aparitia pe covorul rosu cu o atitudine fermecatoare, completata de un look pe masura. Actrita este adepta stilului clasic de inspiratie vintage. Echilibreaza extravaganta rochiilor couture, prin coafuri simple, cat mai naturale.

Parul usor ondulat, confera o nota de lejeritate si pune accent pe aspectul chipului. Asadar, iti vom explica in cativa pasi cum poti obtine o astfel de coafura, prielnica pentru plimbari romantice sau petreceri.

Pasul 1


Parul trebuie sa aiba un aspect uniform cat mai natural, de aceea trebuie sa fie proaspat spalat, cu o textura soft. Se descurca foarte bine cu o perie pentru volum si se deseneaza cu pieptanul o carare intr-o parte. Apoi, onduleaza parul cu ajutorul bigudiurilor sau cu un ondulator. Buclele trebuie sa fie cat mai voluminoase, largi, asadar daca optezi pentru bigudiuri, alege unele mari si lasa-le in par 25-30 de minute.

Pasul 2

Bigudiurile se desprind usor, rasucindu-se dupa forma suvitelor. Pune putina spuma de par pentru volum in palme si separa buclele obtinute cu degetele. Defineste forma suvitelor strangand apoi buclele in palma. Deoarece textura parului trebuie sa fie cat mai fina, nu utiliza o cantitate foarte mare de produse de styling.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.