Setari Cookie-uri

Epilare - zone sensibile

Poate mai mult decat oricand, in anotimpul cald parul nedorit de pe corp ne da batai de cap constante.

Aparatele epilatoare au si ele o actiune destul de eficienta daca ne rapotam la durata in care pielea va fi catifelata si fina, dar felul in care sunt smulse firele de par poate de asemenea sa traumatizeze zona respectiva, lasand-o cu urme mici si greu de reparat.

Tehnologia a avansat si in lumea cosmeticelor motiv pentru care metodele de epilare cu laser sau electroliza sunt acum la indemana oricui (dupa o eventuala economie, metoda nefiind foarte ieftina). Totusi nici aceste metode nu sunt „fenomenale”: electroliza e dureroasa si poate fi urmata de cicatrice neplacute si imposibil de indepartat iar laserul afecteaza uneori epiderma mai ales acolo unde pielea este mai sensibila.

Pe scurt, pentru zonele delicate testati cu grija mai multe metode de epilat si alegeti-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Aveti insa grija cu ganglionii care se gasesc in zona axilara sau inghinala pentru ca acestia risca sa se inflameze daca sunt „agresati”. La prima schimbare neobisnuita consultati medicul dar inainte de toate pastrati regiunea curata si perfect ingrijita!

Un articol de Raluca Mateiu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.