Kudika
25 Septembrie 2007

Toamna aceasta se adopta si se incearca toate tips-urile de frumusete. Nu de alta, dar frumoase trebuie sa fim si cand pica frunza!

Toamna aceasta se adopta si se incearca toate tips-urile de frumusete. Nu de alta, dar frumoase trebuie sa fim si cand pica frunza!

AICI ai toate ofertele de Black Friday 2017! Afla-le din timp!

Avem nevoie, asadar, de piele ferma si implicit de noile seruri high-tech si efectele lor miraculoase. Adevarate stocuri de eficacitate, combatanti a celulelor “vinovate” si responsabili de netezirea trasaturilor, acestea iti dau stralucire fara retinere!

Pentru ten de catifea, ai nevoie, ca intodeauna de fondurile de ten care par sa te mai binecuvanteze cu o a doua piele. Realizari tehnologice remarcabile, in versiune fluida sau mata!
Daca vrei ( si stim sigur ca vrei) un zambet de star, incearca si acum complicii unei guri perfecte, gloss-urile si rujurile satinate.

Pentru ten...avem ser

Serurile sunt, fara umbra de indoiala, marii experti ai acestei toamne. Te ajuta sa te descretesti, regenereaza, intaresc, stimuleaza fermitatea, lumineaza, estompeaza ridurile si tonifica pielea. Il poti aplica individual, prin pulverizari scurte, sau in combinatie cu diversele creme pe care le intrebuintezi, pentru a optimiza eficacitatea acestora.

Cateva picaturi din aceste formule high-tech sunt suficiente pentru a-ti reda luminozitatea, iar, pe de alta parte, nu trebuie sa uitam nici de faptul ca te deprinzi cu o practica beauty pe care trebuie s-o adopti neaparat!

Despre ten: toate vechi si noua toate

Iluminarea chipului reprezinta noua provocare reliefata de aceasta data prin aportul si inovatia fondurilor de ten. Regula de aur: transparenta si eleganta!

Laboratoarele Guerlain au pus la punct o metoda de masurare si de caracterizare a stralucirii, care sa permita cuantificarea radierii. Olivier Echaudemaison, director artistic Guerlain declara “ Astazi femeile vor lumina, din ce in ce mai multa lumina si stralucire pentru a radia. Viseaza la un ten perfect care sa degaje o anumita aura. ” Tine cont de asta cand mergi in cautarea fondului de ten!

Buzele

Ei, aici pendulam intre lucios si mat, insa nu renuntam la sofisticare. Mai mult decat pezente si foarte bine conturate, impecabil ingrijite, acestea jongleaza atat cu gloss-ul, cat si cu rujul clasic. In general, da, femeile asteapta foarte mult de la un ruj: culoare, fara stridente, insa, o mare putere de acoperire si o hidratare de lunga durata. Toamna aceasta, tine cont de toti acesti factori si indrazneste cu rosu, auburn, visina si fuchsia!

Un articol de Ana Maria Tatu

Frizura sub centura

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: